Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E DOSTA I DZEKE VISE
A da popravite malom prezime? Nije Šarić nego Sarić.
On ce igrati za repku ESKIMO POPUSENKO
Otac mi je Srbin iz Bosne, a majka Hrvatica, oboje su veliki jugonostalgičari i ne pridaju veliki značaj religiji, uvijek su mi pričali da tamo žive najbolji ljudi svih vjera i da nije važno tko je tko, postoje samo dobri i loši, tako da se ja osjećam bivšim Jugoslavenom, jer smo iz te zemlje i došli, kada je počeo rat.\" - napominje Šarić. Pa sad ti vidi ,ili ce igrati za DAnsku ili za Bosnu.
Ja pomislih nikola špirić
Prema najnovijim informacijama otac malog Nikole zahtjeva od svog sina da igra samo za Srbiju
He has also represented Denmark at youth level. As of March 2010, Sarić still had not decided which country he will represent at senior international level, Denmark or Bosnia and Herzegovina[4]. Serbia tried to persuade Sarić to play for them but he declined[5]
mislim na kaljenje u zeljezaru
A dže će Džeko? (danas)
zar ovaj nije rekao da ce igrat za srbiju. kad vec pominjes zemlje u raspadu
Opet lupate gluposti. Dosad ste predstavili barem 15 ovakvih Srba i Hrvata i niked nijedan nije zaigrao, a mislim ni pomislio zaigrati za zemlju u raspadanju.
pa u fisu ima novogodisnja akcija dresova liverpula. zato ide u vitez
sta ce u vitezu trebao je u zenicu
na kraju ce zavrsit u slaviji ili leotaru