Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapitenu,legendo naša,neznam gdje i kuda ali je definitivno vrijeme da promijeniš klub.Već odavno si prevazišao Stoke i oni te više nezaslužuju.
PRODAJ, MAJKO SVE PRODAJ... SAMO NJU MI DAJ!!! http://spijun.net/video-10-najseksi-bond-djevojaka/
Zar nije trebao preci u Rela, Liverpool i jos neke druge ekipe prije nekoliko godina?
Bog!
gledaj vehabija sto mi daju minuse
na ovoj slici pravo posjeca na khana
budimo realni, više je Stoke čvrsta ekipa nego što je Begović nešto poseban golman, mislim dobar je on, ali sad da se za njega svi otimaju mi je više nekako preseravanje naših "novinara" nego što je to stvarno tačno
Ti si shupak
Pa jesi gledao kad se bega bio povrijedio prosle sezone pa rezervni golman preuzeo. Da nema Begovica jedva bi se oni odrzali u prvoj ligi.
Divi mu lobanje, pravi je pećinski ćovjek.
Ti si sigurno lijep !!!
Bolje i da pisu o transferima igraca,nego da nas smaraju sa novim selektorom
Blizi nam se zimski prijelazni rok :D Sad ces ti Begovicu zajedno sa Dzekom, Pjanicem, Lulicem.... promjeniti barem 10 klubova :)