Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
error ne seri haha nemas pojma j.e.b.o te classico i spanska liga u kojoj igraju samo 2 kluba -.-
pazi jednu stvar nani je portugalac, zna se okle su ci.g.ani Hvala
Nešto si pobrkao jarane, ko su c.i.g.a.n.i, hahahahah, Nani ti je očit primjer!
pu r e t a r d u j e d a n! Sjeti se 1958 godine to je praznik za mene! I 1974 kad ste ispali u drugu ligu! J E B O L I T E FERGUZON!
glory glory man united! gazi cigane scouserske!
opet su dobili bod na g.u.z.o.v.e. vazda su bili ciganska ekipa i vazda ce biti...yebo ekipu u kojoj igraju cigan nani i zeleni shrek ( nisam rasista :) ) kud makar onom naniju carragher ne slomi nogu...
@ !! \"stručnjak\" , gledaš li derbi holandske lige , ajax-az ? ovo ti je derbi ! ovo ti je utakmica ... ma mogu u engleskoj igrati 33 ekipe ali ovdje nema nogometa !!!
a derbija i ghovana ! na što ja trošim dva sata ! bolje je pogledati jedan clasico na tv-u nego svu englesku ligu pratiti sa stadiona ! i oni neš kažu italijanima ?
@llala, kako te nije stid da tako govoriš za 96 poginulih navijača Liverpoola? srami se. Ubili smo scum nogama, ali najsretnija izvuče remi, naravno, cigani jedni.
96 cunts