Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AntifaSA Pa ti se sutraspremi i hajde lijepo u to tvoje Bijelo polje, ko te je zvao sa tim zatucanim mozgom. Ispada da te je neko dovukao i da se ne mozes vratiti, sutra kofere i idi tamo prosipaj ljepotu.
Prestanite vise pisati o nasim klocovima, pogotovo o tuznom selektoru. Imali su sansu, fasovali su sesticu, neka ih je sramota onih navijaca koji su putovali hiljade kilomettara da ih podrza.
AntifaSA pa nismo ti mi krivi sto si mentalno zaostali Sandzaklija,i normalno da ti je Bijelo Polje najljepse na svijetu kad nisi nikad ni isao negdje drugo !
Lazio je stari antifašistički klub! Drug Tito mu je uručio povelju za humanizam 1947. godine.........Naravno ovo je bio sarkazam i ne znam samo kako je Lula zalutao u ovaj nazi klub. Vidjet ćete Lule iduće godine kad dođe u Bosnu obrijane glave sa tetoviranom svastikom na ruci xD A i BiH je fašistička reprezentacija jer je BiH kao država nastala raspadom fašističke NDH. Jedina istinska antifašistička država je Crna Gora. Ja sam porijeklom iz Crne Gore iz Bijelog polja. To je najljepši grad na svijetu, mada sada živim u smješnom Sarajevu.
Forza LAZIO!