Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Wenger je q.ac krade djecu od 10-15 godina iz podmladaka najboljih klubova dajuci im astronomske ugovore... DJECIII... a onda kada hoce neko sada kupiti Fabregasa zali se Fifi... kakav je to licemjer Boze sacuvaj. Koliko ima Engleza u svom sastavu, koliko ima igraca koje je on stvorio , kao svojevremeno Ajax, sada Barca...da napravi igraca od djeteta koje pocne trenirati u njegovom klubu a nije samo njusi po evropi i krade djecu, za zatvora je on , LICEMJER OBICNI...!!!
jedini tim u kojem ima vise srca nego para,i jos se drze u vrhu,skidam kapu
ustedio jes al zato nije nista osvojio, niti ce, iako navijam za arsenal nerviraju me u zadnje 2-3 godine
sta je taj nogometni genij osvojio u zadnjih par godina a sta je mancester osvojio... ma caooooo
pa glupane procitaj tekst pa onda komentarisi
KAD TO GENIJE NESTO OSVOJI...KAD SE SJETIM ZADNJE DVIJE TEKME SA CHELSIJEM PA TO JE STRASNO
Jes da si igrao za one schupke iz Totenhama, ali svaka ti je na mjestu Gari. Za navijace Junajteda i Celzija i ostalih vjestackih klubova, koji misle da je broj potreosenog, a nepostojeceg, novca jednak kolicini uspjeha - citajte ovaj tekst iznad i znajte da ce vasi klubovi, ako vako nastave, igrati u trecim i cetvrtim ligama za nekoliko godina. Arsene Wenger je GENIJE!
jedina greška do sad je to što je imao previše igrača koji idu na afrički kup nacija..ali i to je ove godine sredio :)
Napokon neko i to da shvati, da je Wenger fudbalski genij, svake godine napravi dobar rezultat, a evo ove mozda i osvoji Premiership. Jedini trener koji vodi veliki klub koji posluje sa dobitkom a ostvaruje rezultate.