Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto nije uredu sa programom treninga bajerna... zadnja godina dana im je prosla u povredama igraca.. klose,ribery,sweini,roben,van buyten,olic... il je nesretan slucaj svaki od njih..
Izvini mediokrutetu,nisam te prepoznao. Si.saj ga papcino.
Zar ti ne vidis koji si ti mediokrutet i koliko si malouman,ako ti se pojedine vijesti ne svidjaju nemas potrebe niti da ih komentarises,a tvoj komentar povodom ove vijesti jedino aludira na to da je dzeko sam nad sobom izvrsio veliku nuzdu.Razmisli barem prije nego ista uradis klocu jedan,,,
Džeku sad boli... KUARC
garant ga iscasio na dernecima s onom plavkom
a jel prno Džeko?
Opet Bane Ivanovic zabio za Chelsea..again..
A sta je sa dzekom,jeli se posro po prvi put u engleskoj?
Bilale cuvaj se :)