Problemi s povredama
0

VIDEO / Lijevo koljeno je nova noćna mora Riberyja

Totalsport
Franck Ribery (Foto: AP)
Franck Ribery (Foto: AP)
"Tek ćemo tokom nedjelje ili ponedjeljka znati o čemu je riječ. Žao mi je Riberyja, ima velikih problema s povredama", izjavio je trener minhenskog Bayerna Louis van Gaal.

U prvoj utakmici nastavka prvenstva Bundeslige Bayern je gostovao kod Wolfsburga, te se kući vratio s jednim bodom (1-1), ali i povrijeđenim francuskim nogometašem Franckom Riberyjem, koji zadnjih sezona ima čestih problema s povredama (oba gležnja, oba koljena).

Već u 15. minuti ogleda je igrač Wolfsburga Josue s leđa žestoko nagazio Riberyja. Nasrnuo je Josue kopačkom na lijevi gležanj francuskog nogometaša, pri čemu se moglo vidjeti kako iskrivljuje cijelu Riberyjevu nogu. Francuz je pokošen na teren, a s njega je izašao tek uz pomoć dva fizioterapeuta Bayernove ekipe, ne oslanjajući se uopće na lijevu nogu.

Prvotno je Ribery pokazao da ga muči lijevo koljeno, a i dan kasnije je potvrđeno da je u pitanju ppovreda koljena, a ne gležnja koje je bilo u središtu Josueovog udara.

Bayernovi liječnici nisu preveliki optimisti u pogledu nove povrede Francuza, pa je tako i sa manje oduševljenja dočekan povratak na terene Arjena Robbena koji je u Wolfsburgu odradio prve ovosezonske minute u bavarskoj ekipi.