Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na sta se sad zaliti i kukati, rat je prosao ima dvadeset i kusur godina, nije da se ne ide na lijepe pripreme, nije da se nema uslova, nije da treneri ne idu na edukacije, seminare, polazu za licence bla bla... sta je sad?ne ocekuje se od vas da pobjeđujete ali sto se bar ne prestanete brukat. mislim na sve klubove, uzraste, reprezentacije itd.
E TO JE GURANJE DJECE BOGATIH I LOSIH TRENERA U CIJELOJ BH . TRENERI KOJI ZA SITNE PARE POSTAVI DIJETE DA IGRA KOJE REALNO MOZE SAMO DONOSITI LOPTE IZA GOLOVA AL SA ONIMA SKUPIM KOPACKAMA OD 200 EURA DA IH OBUCE IZA GOLA HAHA CIRKUS JE NASA KADETSKA I JUNIORSKA PREMIJER LIGA KADA IGRAJU DJECA UVIJEK PAR MILIJONERA U GLEDALISTU TJ OCEVA IGRACA
Ni ostali nasi kluboovi ne bi puno bolje prosli, tuga i jad.
suti derpe
Ne rise, akademija Sarajeva bi pobjeđivala. Mali Hadžić bi ih pojeo sve