Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva cetiri kluba u fazvrsnici LP....odavno nije bilo bolje!
Lijepo je vidjeti da jos uvijek ima juventina. Vrijeme leti zaboravljaju se ćinjenice tipa da je Juve jedini klub u ovom formatu lige prvaka koji je igrao 3 finala uzastopno i pri tome jedini koji je mogao odbraniti titulu. Globalni trendovi cine svoje.Neki misle da su giganti npr siti , psg i da ne nabrajam dalje. Mozda je Juve mazio ždrijeb ali oni su ipak bez velikih trosenja podigli svoj kvalitet , stvorili respektabilan tim a imaju i rezultat , Teveza su preporodili , za Pogbom žudi pola Evrope a rojni su i mladi igraći u njihovom vlasništvu. Realno ovo je njihov trenutni plafon al ako se neke stvari poslože zasto ih ne uzeti. Pa zar je čelzi bio bolji kad je uzeo klempavka ili recimo Atletiko lani da je jos jednom loptu izbio. Pozdrav za juventine a bogami i za sve ostale navijace koji vole svoje klubove a druge ne mrze.
Bravo za komentar
Kapa dole za ovaj komentar kralju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Juventusova taktika uspavati protivnika !
Forza Juve
Joj ali me nerviraju ovi Juventusovci odmah! Cuj Bayern troši, koga je to bogati Bayern doveo i kakvi su bili rashodi, ma dajte. Bayern troši kao i Juventus, bujrum na transfermarkt! Šta pametujete odmah. Juventus bilo koga da ima u ekipi gajio bi žabarsku igru!
hahaha joj debila... Bayern oduvijek dominira ligom tako sto kupuje igrace protivnickih, financiski slabih ekipa.. Odakle im molim te Gotze,Levandowski,Boateng itd. Nevjerovatno kako ovako glupi ljudi pokusavaju biti pametni..
Vidim ovdje ima dosta pametnih koji govore kako Juventus prevarom dosao do polufinala i da ce se poniziti u polufinalu bilo koga da izvuku, a u zadnje 4 godine Juventus je potrosio otprilike 75 mil na pojacanja, a gdje je npr Barca platila samo Suareza toliko, Real platio 100+mil za Jamesa Rodrigueza, tako da ovi polufinali su uspjeh za klub kao Juventus koji je prije par godina poceo od nule. Ove godine polufinali, sljedece finali i kup. Usput ovi sto pisu da je Juve prosao na nepostojeci penal, dajte ba molim vas..... Igrac koji je dobio zlatnu loptu za 2014 je poznat po tome sto igra ko balerina i pada u seneastercu ako ga samo neko pogleda i pizdi sudijama za svaku, a i Barca ima svog Neymara i Bayern Robbena Tako da prije sto nesto kazete za Juventusov penal pogledajte ostale klubove i ove "najbolje igrace svijeta"
Monaco-Juventus 0:0 Highlights http://dai.ly/x2nlx02
skoro ,berjan ,baljic ,komsic ,sabanadzovic ,samardzic,bahtic,skoro,mihajlovic ,bazdarevic i nikic ..taj tim da danas igra osvojio bi ligu prvaka
pardon dragan skrba je bio golman
Monaco bolji u obje utakmice..jos Juve zabio gol iz nepostojeceg penala u prvoj utakmici.
Tako je bro. Nepravdom do uspjeha. Rubentusov slogan decenijama.
Nije trebao biti penal, ali bio je CIST crveni.
...hoce li neko igrati fudbal,jedino Bajern igra za navijace i ako onaj trener niđe veze.
Sastali su se timovi nema sta volio bih da bude Barsa-Juve da konacno neko Juve posteno ponizi Vamos Barsa :D
Barcelona da dobije Juventus 7-0 to ne bi bilo ponizenje.. Samo razmislite i shvatite da ono sto Juventus potrosi u 4 godine na transfere, Barca, Real i Bayern to potrose u januarskom prelaznom roku. Grande Juve i svaka im cast, jedini klub koji jos uvijek dostojno predstavlja veliku Seriu A.
Jah Juventus potrosi koji igra u super jakoj ligi ovdje samo Barsa i Real trose novce zato su i top timovi ove godine Juve dogurao pitanje je koliko ce iduce da dodje a gdje Barca ili Real
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
forza Juveee!!!
Forza Juve !!!
Juventus ,najsretnija ekipa na svijetu. Sklonite sjecu u drugu sobu,u narednom kolu,ma kog izvukli.
Ljudino, Juventus da sad ispadne njih to ne treba zanimati, oni su bez IKAKVOG ulaganja stigli u top 4 tima Europe, odnosno svijeta. Navrh toga pobjedice i kup, i Seriu A.
Biti ce ovo najjace polufinale desetljeca...Jos kad izracunas vrijednost ove 4 ekipe... Mogla bi Bosna rupe u budzetu komotno namiriti..
Rubentus je lopovlukom tu gdje je. Monaco je pokraden u oba meča. Duh Moggia je sveprisutan. Pezzo di merda !!!!!!!
Don, Juventus nije nista ukrao ove godine, bolje gledaj svoj Real kojem poklanjaju crvene, i ako si gledao utakmicu, u 48 minuti kada je chicharito izasao 1-1 sa golmanom bio je cist ofsajd i poklon sudija koji real nije znao iskoristiti.. Tuzno je kako seljaci misle da Juventus sve namijesta...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)