Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO TAKO NASTAVITE I ISTO TAKO ZAVRSITE IMATE MOJU PODRZKU
geni
jel to Juve malo popusio sinoc??? aaaaaaaaaaahahahahhaa REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL
najbolj golman je ovčenikov a lokomotiva je pobijedila 2:1 monako dobit će i u revanšu ali teško opet tic ti si kreten i međed
Izvuko je Khan Bayern iz teskih situacija i mislim da ce Bayern u Madridu triumfirati
kahn je pravi kreten moja rodica od 2 mjeseca bi to bolje odbranila
JUVEEEEEEEEE!!!!!!!!!! We are the best!!!!!!!!!!
CAo narode za utakmicu Bayerna i Reala ja mislim da se nema sta da se aneluzuje to jeste da je Bayer svladao reala 70% igrajnem a to sto ihm ne dosataje jeste sreca.
Mamu mu suplju onom Khan-u! I moja baba Zejna bi ono odbranila! Bit ce tek pusenja u Madridu!
aa reala sto se izvuce pickasto ma levati su to!! bayern je najaci !!!! bayern!!!!! bayern!!!! bayern!!!!! a real nek se pusii!!!!!
ac milan championo del evropa
Dajte vi meni banana,jebes fudbal/nogomet. BANANA LJUDI,BANANA.
Kahn stari Kahn odrekni si ti fudbala bogami .... ccccccc
FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! KAKAV REAL KAKAV BAYERN JUVE JE NAJBOLJI FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Hahahha sreca, Real srecno remizirao, sta je svama, kakva sreca i da je Bayern dobio, opet nista, morate u Madrid na revans, a tamo rjetko ko se moze provuc, plus sudije. Po trenutnoj kazem trenutnoj formi najbolji je Arsenal, ali to nije garant da moze proci dalje, mislim do finala.