Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teako ce Real odbraniti titulu LP bez predasistencija malog carobnjaka.
ovo bi trebala biti bolja utakmica od one sinoc,barem neizsvjesnija,a fino je vidjeti da u polufinalu nema ''autobusa'',da se igra otvoreno,nadam se da ce i veceras tako biti
Neizvjesnija sigurno, a ona sinoc utakmica je bila savrsenstvo kad bi bila mogucnost zaboraviti rezultat iz prve utakmice :)
jbg da je Bayern bio kompletan,il da je barem rezultat iz prve utakmice bio 2-0...al opet kakva smo losa polufinala gledali nekada ovo sinoc je bilo vrhunski :)...ja nekako za veceras ne mogu predvidjeti rezultat :)
A zeli i Keljo titulu da kupi, ali isto nemoze jer mora protiv divova jos da igra...
Ne moze!
Zeli i Enriqe Pjanica nazvati, ali nema broja njegovog....
Samo da Real igra kao protiv valensije i da imaju srece Juvemtus pada
Juventus se odavno otpisuje od strane "strucnjaka" a evo ih na korak do finala... Ako Real zeli u finale morati ce se dobro namuciti i igrati puno bolje nego sto su to radili u Torinu.
Navijac sam Barse svi su htjeli Juve da dobiju kao slabi ali oni nisu slabi naprotiv dokazali su da se mogu nositi vise bojim njih u finalu nego reala ali navija se za juventus veceras i ne bi bilo iznenadjenj da prodju