Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
debili kad ćete vi do dvije zvizde na grbu milan je smeće šporko
mogu vam rec samo da su svi livadari u kurcu,kak neko može volit komad livade konji glupi,HVALA
ma kakav milan,juve je najbolji na svjetu,a man. utd. najveci pusionicari
kao sto vidim niste gledali statistiku i sigurno ne znate koga se real naj vise boji.pa,dobro.ja cu vam odgovoriti.to je bayern.imaju protiv reala od 14 utakmica 9 pobjeda.nemate vi pojma,juventus mozda jest dobar,ali zasto je protiv manchestera popusio prosle godine. imali su srece sto su dosli u finale prosle godine.mogu samo pobjediti samo slabije timove.protiv reala su imali srece.
talijani picke najvece, a i u fudbalu su karina nemaju blage veze sa dodavanjem, utakmice su im zesca dosada
Juve armirani beton
HEHEHEHEHHE MOJI LEVATI `DODZETE DO FINALA I POPUSITE KAO PROTIV DORTMUNDA,REALA,MILANA U ZADNJIH 6 GODINA NIKADA JUVENTUS NECE BITI EKIPA KAKO TREBA MILAN JE ZA NJIH IZMISLIJO SVJET GDJE JE JUVENTUS BIO 88-96 KADA JE MILAN HARU I TRI PUTA UZEO FINALE A CUJ UVJEK JEDAN DVA PA KOLIKO IM TREBA BRATE DRAGI A KADA HOCE DA OBRUKAJU NEKOG ONDA GA U FINALU UZMU 4:0 KAO BARCELONU 94' ILI JUVENTUSA NA PENALE KAO PROSLE GODINE!!!!!! FORZA MILAN ZNA SE GDJE JE TRENUTNO TITULA HEHEHEHEHEEH JUVE LEVATI
kAKO GA Alex zasuka Parmi !!!!!!!1i nedvo isto a bjedni jebeni A.C.Milan IZGUBI PROTIV BOKE !!!!! Jadovi!!!!!!!!!!!1
forza lokomotiva!
vidi ove gluposti: "OD SLJEDEĆE nogometne sezone treneri europskih klubova morat će se odreći pušenja za vrijeme utakmica Kupa Uefe i Lige prvaka. Odluku o zabrani pušenja donio je Izvršni odbor Uefe, koji je danas završio svoje dvodnevno zasjedanje." Ovo je samo da bi Juventusu napakostili jer znaju da Lippi ispusi 2 kutije za jednu utakmicu :)
Cujem da Chealsea hoce Nedveda i daju mu ponudu,medjutim da on nece otoco iz Juve,sta vi mislite?
PA ZNA SE KO JE TIM SA NAJVISE NASTUPA U LIGI PRVAKA I TIM KOJI JEDINI MOZE POBIJEDITI REAL MADRID TO JE --->jUvEnTUs
Ma Milan je zesca karina... Juve je bog za Milan i zato vi rossoneri ne serite puno. a Bayern je jad i cemer zato milanesi oko za oko, jezik za ZUBE!!! FORZA JUVE!!!
Juve najaci na svijetu. A Bayern je trenutno takva grupa jadnika da to nije normalno. Sinoc su prosli, jer su ih vile par puta pronosale i onaj debil Zewlakov napravi levatski penal nikad gluplji penal nisam vidio. FORZA JUVE!!!!!!!
Majstori ostaju majstori. Djaba se ovo sve igra kad je Juve najbolji, znaju i ptice na grani da ce Juve osvojiti CL, pa vi pazite sta pisete!! Milanezi su jad i cemer,CELTA CELTA CELTA!!!!!! :-D FORZA JUVE!!!!!!!