Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast za ovu igru bayerna u prvom poluvremenu, pokazali su kako se igra fudbal i začepili usta mnogima koji su pričali da neće proći, pep opet pokazao svoje iskustvo.
"Strucnjaci" otpisali Svabe nakon jedne tekme, k'o da nikad fudbal nisu pratili.
@Samura Jupp ima preko 70 godina.
gdje su oni sto su prije par dana pucali dislajkove kad sam reko bice pornic-revans?
ah evo ih...
Golovi Bayern M-Porto 6:1 http://dai.ly/x2nhvig
novinarima nista netreba vjerovat, koliko samo gresaka, nije lahm asistent kod treceg gola, nego muller .
Bilo jasno da će sa izostanak 2 odbrambena igrača, radi žutih kartona Bordo pasti. To je sudija sredio još u Portu, a nije kažnjavao grubosti Bayerna. Napad im je bi blijed, a Bavarci su proradili.
Svabe su dobro igrale nema sta ali je porto zasro Momacki.
Gdje su oni zli jezici sada od prosle sedmice da mi polizu jaja :D :D :D :D :D :D
@u prolazu: "Svabo je Svabo...nema otpisane utakmice do zadnje minute,zato i jesam navijac Bayerna.A sto je najvaznije taj klub biljezi pozitivne financijske bilanse...ne zaduzuju se kao recimo Real da bi bili u vrhu, jednostavno politika kluba im je na zavidnom nivou ;)". Jest, tako je, kao i 99-te kad ste dobili po pi pi od Uniteda za 2-3 minute preokrenuli protiv vas u nadoknadi, mudro zboris!
nemačka je to brate
Znaci, znala sam da ce bar dva gola zabiti, atmosfera u Allianz areni uvijek gori, ali da mi je netko ovo rekao, bila bih skepticna, jer ipak nam igraci fale, robben jedan, koliko god ne dao loptu, lik je zmaj. Krene utakmica, padne jedan gol, pa drugi, pa treci skacem po kuci, e poslije cetvrtog einfach su me ocarali. Prelako su ih neki otpisali.. Svaka cast!!! Danas se nekako znalo tko ide dalje ... ali sutra ce biti zanimljivo .. #Miasanmia ;)
Svabo je Svabo...nema otpisane utakmice do zadnje minute,zato i jesam navijac Bayerna.A sto je najvaznije taj klub biljezi pozitivne financijske bilanse...ne zaduzuju se kao recimo Real da bi bili u vrhu, jednostavno politika kluba im je na zavidnom nivou ;)
hahhah smjesno je ovo sve.....oni koji su prosli put govorila da ce Bayern ispasti sad komentarisu da Bayern ce osvojiti ligu.....hahhahaha joj likova jesu smjesni
Ja fino prošle sedmice rekoh da će Bayern uzvratiti u Minhenu, al džaba, popušio sam više minusa nego ikad!
Često čujemo priču o DNK codu.E to je razlika između Švaba i Portugalaca ili još bolje i ostalih. Bravo za Pepa kad zna izabrati pravu ekipu sa ispravnim DNK codom.
Nije do bayerna koliko je porto kriv za ovaj rezultat, ista taktika isti igraci sve isto samo drugaciji rezultat tako da barsa osvaja Visca El Barça!!
Cuj nije do Bayerna, jok eto 6 auto-golova bilo hahahahahha
@babasan nije ni do Porta u prvoj tekmi, koliko je Bayern kriv, 3 greske odbrane?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iako sam Fan Reala, al' brate šta rade Bayern i Barca to je čudo, FINALE 100%
Ovo je bilo silovanje Porta
Brate sex u neprimjerenom terminu :D