Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cka poljska sada spominje da je Bayern njegov san. Stidi se djecace mali, Dortmund te je digao u nebesa.
Gdje je rekao da je Bayern njegov san? :)
imaj poštovanja prema svom bivšem klubu, nemoj biti ko neki drugi igrači
BvB
Dobro, frajer kaže da želi preći u svoj klub iz snova, što svakako nije ona jeftina fraza u klub za koji navijam od malih nogu. On ima velike igraćke ambicije , ugovor mu je pri kraju i ukoliko ga ne želi produšiti ,ovo je najbolje za obje strane. Borusija će profitirati a on dobiti nove izazove. Ipak se radi o igraču koji nije tu od juniorskih dana nego o Poljaku koji je danas na privremenom radu u Njemačkoj a sutra u nekoj drugoj bogatoj zemlji razvijene Evrope.
e ti kluba iz snovaaa :s
uz duzno postovanje prema Falcau,Cavaniju,Ibri;Suarezu,RVP-u,ali trenutno najbolji centarfor na svijetu
mora da ti je hanover ili nurnberg klub iz snova :)
neznas tko je Mandjukic pa zar nisi gledao finale lige prvaka onaj tip istetovirani visoki crn lijep sto je glavom pogodio precku i kasnije zabio pogodak prvi Hrvat koji je u finalu lige prvaka zabio pogodak eto tko je sada znas mirna Bosna
a-a , i dalje ne znam ko je manDJukic :D cuo sam za jednog manDZukica al za manDJukica nisam
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mandjukic,Muller,Ribery,Robben,Lahm,Martinez,Schweinsteiger,Alaba,Van Buyten,Boateng,Lewandovski,Gotze,I da nenabrajam ostale tko ce se njima oduprijeti nitko Bayern je trenutno institucija koja ce harati sljedece godine bice petardi sljedece godine samo tko ce prvi dobiti petardu mozda Barca
a ko je man 'DJ' ukic ?
Kako ga nije sramota reci "Bayern tim iz snova", a jos je igrac Borusije! To pokazuje koliko je (ne)inteligentan. Treba ga nogom nabit iz Borusije i zabranit da ikad dodje u Dortmund, makar i kao turista.
Nije ni rekao da mu klub iz snova Bayern , to nagadjaju kao i uvjek vidoviti novinari. Ja bi prije rekao da ce otiici u United umjesto Roneya al ostaje da vidimo.
Cuj tim iz snova sine neces nikada biti veci nego sto si sada,Borusija ti je dala sve,postao si neko,a sada bi po svaku cijenu otisao u Bajern.Nebi to pricao da ti je malo stalo do navijaca Dortmunda.
Lewandowski dobrodosao....aBd da budemo prvi klub koji je odbranio ligu sampiona....:)
smijesan si mali internet navijacu ... ;) veci klubovi nisu mogli odbraniti titulu prvaka evrope, zato tiŠuu
smijesan si mali internet navijacu ... ;) veci klubovi nisu mogli odbraniti titulu prvaka evrope, zato tiŠuu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)