Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On prepricava kakve je zijane po kuci radio pa po toj logici ja bi bio za lewandovskog narkobos jednom sam sijeno zapio dedi , razbio prozor u garaznih vrata, ukro svo zlato iz kuce polomio grane trešnji i ostavio auto od roditelja preko noci s upaljenim svjetlima daj ba lewandovski ne seri i priznaj da si bio fin i vaspitan decko mojne se pretvarati :)
Zapalio
@eliostelio Jesi ti bio šejtan.😊 Pa jesi barem u fudbalu uspio? 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
wtff ko ovo kupi mora da ima 13 godina ili nije dobar...pa jarane nije nako naucno dostignuce ili naka umjetnost tipa hamlet i sl. wtfff
A ti si sigurno mnogo nacitan decko, Shakespeare uzor i idol.
poljak da ne krade auta? to bi bilo cudno :D
joj jalijaša,pola slagao, znam ga ja
Kaze Morata da je ovo jedan od najjacih fudbalera i da ima najbolji six pack. Valjda je zato i zajeban.
Tja, rijetko koji od ovakvih delikvenata ima talent i priliku da zgrne toliko novca i da se ne mora baviti prvobitnom profesijom. Poruka od onih 99,999...% koji nemaju talent za fudbalera: Dobro čuvajte kola!
Interesantno...zasto dajete prostora ovakvim glupostima?Koga briga za tvoje buntovnicko ponasanje dok ljudi jos umiru od gladi..
Zasto Rusi u Njemackoj kradu uvijek po dva automobila? Jer im je povratak kroz Poljsku..........
I ne 'baca' na univerzitetskog profesora... sta ce momak...
U njega je mati znala da se on drogira