Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast tebi al ti si svjetlosnu godinu ispod Messia
covjek nije jedan gol dao gdje bi rekao "wow"
covjek nije jedan gol dao gdje bi rekao "wow"
Pogledaj golove koje je postigao protiv Wolfsburga, zadnji je "wow". Isto tako pogledaj sta je zabio prije par dana sa Poljskom. To sto nije messi ili ronaldo ne znaci da ne zabija "wow" golove.
OVO SU IRCI I FUDBAL KOJI TREBAMO OČEKIVATI :D http://www.spijun.net/?p=15834
naravno da nije i taj ko poredjuje tebe sa Messijem je totalno opicen...a ko poredjuje tebe i Ronalda nema bas pojma o fudbalu. Ti ski klasicni spic, stara skola i u tome si super"! Ronaldo je vise od toga a Messi obuhvata najmanije 5 pozicija!
Veoma dobar koment