Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Lewaaaa :)
Dokaz da ide u bayern
Da inače nisu bitne statistike igrača kao individue,bitno je šta je ekipa osvojila i zbog toga se kopačka treba dodijeliti Bajernu :-( ,ovaj Riberyju. Mislim dosta je ba više po meni taj čovjek igra fino ,ali kakva ba kopačka ... !
svaka cast prvi racionalbo musleci i logican konentar u vezi teme zlatne lopte i opet se nadze neki medzed koji udari minus jer se u klasionici kocko protiv Bajerna pa popusio ! haha
kakav bolan budući suigrač? Još je igrač Dortmunda, ni sa kim nije potpisao, čak razmišlja i o produženju ugovora. U najgorem scenariju, i ako ode, neće ići u Bayern. Informišite se malo klixovci
ti se informisi i citaj malo i strane novine momak...postoji predugovor sa bajernom... a to sto su BVB pederi pa nisu odrzali datu rijec Lewi jer im je bajern klepio maria gotze a da nisu mogli ni sanjat pa za uzvrat tjeraju inat i pederluk ..tipicno papci i seljaci..proklinjem dan kada je uli sa bajernom prije 9 godina pomogo parama da se bvb financijski ne propadne !
@Hrkljus ..jesi'l to procito na Fan stranici BVB-a ? Lewa ide u Bayern 1000 %
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mozes glasati i za moju nenu fatu od nepije to vode...ronaldo osvaja
@zanimljiv Ne bi se reklo da si ti bas informisan,Lewandowski je rekao da sigurno napusta Dortmund,i da ce u januaru sapstiti klub u koji prelazi.
Sta ima tonže :)
ovo glasanje isto ko i eurosong