Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza je munja :)
Nebeska ;-)
bogovska
Air Mirza! :)
jet mirza
hahahaha
Budite i vi dio ovog spektakla! Godinama smo proučavali kladionicu i pokušavalii izboriti profit na razne načine, sve dok nismo došli do postojeće strategije! I to upravo da pomognemo Vama, običnim ljudima! Sve lijepo piše na blogu, proučite i javite nam se. S nama se dugoročno isplati sudjelovati. Mi smo diverzijalci i na potpuno drugačiji način uspješniji od drugih! Dođite i uvjerite se! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Bravo za Mirzu,da ima malo više timske igrače poput Williamsa a ne jJohnsona i Livingstona zabijao bi po 20 svaku utakmicu,sve u svemu odična sezona iza njega!
Odgradite mu ljudi, ode u zito :D
mozda bi je i spasio da je papak ovaj na klupi nije odmah pokupio ...
kako ih razbaca ko djete mecku to care
sad nba pocet odmicat klupe od terena ;)
Mirza najveci LAVE!
Prezime mu sve govori !
Ima učahureno ono LET ! Pa, zar moram crtat' ?
mislili ljudi da hoces da kazes da je ko tele :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tako se to radi🏀
Ma jeli to mirza ,mora biti borac! Bravo majstore! Zmaju od Bosne i Hercegovine
Al' što mi je ovaj momak drag to je za priču. Ima tako finu pojavu. Vrhunski sportista, odličan čovjek - rijetka kombinacija.
Jako bitna vijest za naslovnice
Haha bitno je jako da je završio u publici... Ma bježi ne znate više šta je prioritet samo daj gluposti
Kako im uleti mrcina :D
koliko je zabio poena, imam ga na kladionici, treba ici preko 8,5
6
samo 6 jbg :S @Sparta13: zabio ga je tvojoj sa parkinga, bez koske :D