Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su budale neka kupe ovog krkana na kvadrat. Samo nas sramoti sa svojim BALKANSKIM primitivizmom ( ovo BALKANSKIM da VLASI ne misle da su nesto bolji )
Ma nece Spaha nigdje...poznat je svima kao drzak i prgav igrac a veliki klubovi sebi nece i nemogu dopustit da u odbrani imaju osobu koja moze lahko da dovede do penala....njemu je sudbina zapcacena...on sto je igro u velikim klibovima igro je..sad su na redu nizi rangovi, lige, klubovi...a bogami ima on finih godinica na kontu... sve u svemu ko njega yebe, nije neki cojk, haja
TURSKA
2 miliona eura??? Kako su sada smiješne one priče da ga je Arsenal htio.:-) Naši novinari su čudo. :-)
e to bi bio korak više u karijeri spahe, a ne da ide u onaj mrljavi dinamo zagreb. sevilla je veliki klub!