Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ovaj starac Wenger zna kako Walcott moze ikako biti igrac Arsenala, panjina se u prvom poluvremenu nije vidjela (osim kada je bio u ofsajdu u 43min) a u drugom je sjebao svaki moguci napad. Sreca pa je Koss bio spreman za ovaj mec inace bi primili bar dva komada. #WengerOUT
Ovaj Arsenal mlohav, mlitav. Nikakva ekipa. Lester ostecen za cist penal. Okazaki 20 m, a Cazorla 7-8m od lopte i Okazaki stigne prije jer se Cazorla seta lagano. Nekako igraci Arsenala nemaju mu.da, tromi, bojazljivi, bez karaktera i bez pravog vodje i kapitena. Njima fali lider tipa Roy Keane, Gatusso, Terry, De Rosi, Kahn, Van Bommel, Ibra... autoritet na terenu pored kojeg ovi balavi suigraci nece smjeti grijesiti. I naravno, treba im trener sa cvrstim karakterom i autoritetom.