Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt ja ne znam sto to dira nas Bosnjake, nikada nam nisu izvizdali himnu ,vrijedali ili nesto slicno za razliku od Vlaha.Ovo moze smetati samo onom nakotu iz I.Mostara koji zele unistiti nase istorijsko prijateljstvo sa Hrvatima.
Kakav ustaski pozdrav? Cak i da je, nitko u hr to tako ne dozivljava. Cavoglave uopce nemaju niti problematican tekst, niti se bave ww2. Srbi su navikli biti arbitri i ti koji odredjuju sta se moze pjevat i mislit. Tako su i u jugi govorili da se ne smije pjevat 'ustani bane'. Juge nema. Sahranili smo ju. Srvija je porazena i ponizena. Ostaje im jedino bjesomucna anti-hr propaganda i nista drugo. Ali ni to ne pali- svijet zna tko su oni. A i vidi tko smo mi. Napljugajte nam se kare, retardi.
Ograditi se od svih onik koji ne razlikuju fasisticke od domoljubnih pozdrava. A ti Zinedine ne ser! Fataj se alzirskih pjesama za oslobodjenje zamlje od fransuskog imperijalizma pa vidi kako ces proci u svojoj domovini.
Ako je za Bošnje pozdrav Za Dom Spremni Spremni fašistički onda je njihov heroj i borac za nedjeljivu RBiH fašista i zločinac jer je on nosio oznaku sa pomenutim pozdravom i tako pozdravljao pripadnike HOS-a u kojem je bilo 45% Muslimana
ww2 absolutno nije zavrsen,ako neko to misli.
E moj Blan... Bolje cutati, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju... Takva pjesma se vjerovatno pjevala i u Oraduru konjino franačka, ako si i francuz
To je nacistički pozdrav pod kojim su počinjeni najgori zločini na svijetu
Hoće blan da kaže jbga onaj ko ga dovede
To je pozdrav iz povampirenih vremena 41-45.Pod tim pozdravom se mnogi nisu vratili.
Kae lik kome su nacisti satrali drzavu i hebali mater u sred pariza.
Da tog pozdrava i naše vojske nije bilo danas bi Turkse Chetnicke Pravoslavce morali gledati na teritoriji jedine😏
mogao je biti i bilo koji drugi pozdrav, nije to riješilo istoriju. hrvatska je promijenila pola riječnika od 90-e pa na ovamo a da nisu mogli izmisliti nešto originalno.
Pozdravljamo i mi Laurente i Lovrene vaše familije i iskazujemo veliku spremnost za vas 🍆
BiH više muči brzina prelaska šengen granice nego hrvatski pozdravi.
Jbg kad Cro nacija ima fašisitičku prošlost teško je… ali za utjehu Servi i danas imaju fašistički sadašnjost…jbg teško je to
Najbolji su ovi kad kažu : Pa šta su trebali pjevati na slavlju, sprske pjesme ?... Ne ! Ali ne i pjesme sa fašističkim uzvicima pod kojima su masovno ubijani ljudi. Nema li Hrvatska ni jedne pjesme koja pjeva o ljepotama Hrvatske bez da vrijeđa nekoga ? Još Lovren govori kako voli svoju domovinu, a frajer iz Kraljeve Sutjeske.