Veliko iznenađenje za sve
0

Legendarni Adriano proslavio 40. rođendan sa svojom novom dvostruko mlađom djevojkom

H. H.
Foto: The Sun / montaža
Foto: The Sun / montaža
Legendarni brazilski nogometaš Adriano prije nekoliko dana proslavio je 40-rođendan, otkrivši tom prilikom svoju vezu s Ceuom Oliveirom, mladom 21-godišnjom Brazilkom.

Nekada čuveni napadač već nekoliko godina je izvan iz nogometa, a praktički i iz medijskog života, osim povremenih kontroverzi koje su ga nastavile pratiti i nakon karijere.

Ipak, Adriano je posljednjom objavom iznenadio milione pratitelja na društvenim mrežama kada je potvrdio da je u vezi sa Ceuom Oliveirom koja je zajedno s njegovom porodicom i prijateljima bila u centru pažnje tokom rođendanske proslave bivšeg nogometaša Intera.

Čak je i njegove pratitelje iznenadilo to što je skoro dvostruko stariji od svoje nove djevojke koja ima 21 godinu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Oliveira je inače medicinska sestra i nedavno je fotografisana kako stiže u São Paulo u Adrianovom privatnom avionu. S obzirom da su odlučili da obzane svoju vezu, Adriano se nije libio da se pojavi u društvu svoje nove partnerice tokom rođendanskog slavlja.

Također, njegova nova djevojka nije se ustručavala javno podijeliti rođendanske čestitke putem društvenih mreža.

Adriano je u karijeri nosio dresove Flamenga, Intera, Fiorentine, Parme, Sao Paula, Rome, Corinthiansa i Atletico Paranensea, a za reprezentaciju Brazila postigao je 27 pogodaka u 48 nastupa.