Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U danasnjem nogometu sve je moguce pa i ovaj maloumni transfer...pogotovo ako je istina da argentinac nije zadovoljan u unitedu, mada je to malo vjerovatno. Ali ako se ipak taj transfer desi onda sve celnike uniteda treba poslati u sto pizdi materni, i staviti katanac na old traford, nek onda rasprodaju i ono malo kvalitetnih igraca sto imaju i odu u trecu englesku ligu, bolje i to nego da se sramote i kidaju zivce svojim navijacima, u zadnje tri godine su toliko gluposti uradili da na prste deset ruku nemozes izbrojati.
Koje lupetanje. Znači uprava Uniteda je toliko glupa da popuši 15 miliona i prepusti nekome takvog igrača nakon samo jedne njegove sezone u klubu!? Dajte molim vas!
Glup potez Uniteda ako ga puste, gube i para a tek je jednu sezonu bio u ovoj će sigurno da eksplodira jer on ima potencijala i kvalitetan je, samo dok se uklopi
Ma ne ide on nigdje,nije LVG toliki parmak da ga proda jeftinije poslije samo jedne sezone!
ne kontam ove igrace iz manchestera u psg. sto nije otisao u bayern da nego u mrtvi psg
Nije on nigdje otišao.