Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ispade kad god se posvadjas s nekim druge boje koze ti si rasista. A zasto nije u tom slucaju crnac, rasista, ili Kinez? U startu je onaj druge boje koze u povlastenom polozaju.
Uskoro se crnim igracima nece smjet uletiti klizeci
@Bazniian25 Bas tako...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mala nesmotrenost i napravis problem i sebi i klubu. Zar moze neko iz ex-Yu biti rasista, kad nama druga boja koze dodje kao nesto sto je zanimljivo.
Kod nas je veća razlika između bošnjaka, srbina i hrvata nego između između crnca i bilo koga iz ta tri plemena.
@puJ-do - kakve to veze ima, Lulic je Bosnjo u tudjoj zemlji gdje inace 10% stanovnistva su stranci ako ne vise i on kaze Rudigeru, koji je Nijemac, da je prodavao carape? a covijek se rodio u Berlinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam sjeko drva motorkom,većinom bukova ali bilo je tu nešto grabovine. ..pomene li iko to....evo nešto me steže u grlu...pomene li iko to javno: za mene će to biti rasizam.
Da je Lulic rodjen u Svicarskoj i da mu je to rekao opet bi ispao balkanski kreten ali barem ne bi ispao seljak - nego je Lulic bosnjo sa onom tipicnom Balkanskom facom, covijek iz zemlje gdje je standard slican africkim zemljama i on kaze Rudigeru (rodjen u Berlinu!) da je prodavao carape. Svasta. Mozes ti s Balkana otici, ali Balkan nikad nemozes iz tebe izbaciti
@Korisnik95 - ja izbjegavam Balkance na zapadu jer oni se nisu i ne vole asimilirati. Cim imaju par dana odmora, oni odmah u BiH ili Hrvatsku - mogu oni imati i 10.000 CHF mjesecno ali ostali svijet ih ne zanima.. vise oni vole doci dole sa novim BMW da se vama seljacima pokazu - a ovamo jos cipele ostavljaju van vrata kao da su u Turskoj a ne na Zapadu. Ja se druzim sa Talijanima, Francuzima, Njemcima, Libancima, pravim Turcima - ne treba mi Skender
Kod nas je veća razlika između bošnjaka, srbina i hrvata nego između između crnca i bilo koga iz ta tri plemena.
hajd bar ce imati podrsku navijaca hahaha
Lulic je napao njegov prijasnji drustveni polozaj tj. socio ekonomski status ,te po tome moze se uzeti njegova izjava kao rasisticka.Lulic je smetnuo da je puna BIH i balkan buvljih pijaca i ulicnih prodavaca pa cak i sa visokim diplomama koji posteno prezivljavaju i premostavaju ova stanja.Neznam kako oni reaguju na njegovu izjavu,A iz izjave nema ni R od rasizma po boji koze.Nije mu ovo trebalo.
molim? covijece Rudiger je Nijemac - decko se je rodio u Berlinu. Covijek Afrike nije vidio na slici - Slicinij je Lulicev zivot bio africkom prije nego sto je otisao u Rim.
Sta je tu rasisticki??? Prodavao carape pa sta...
Istina uvijek boli..... Pa tako i doticnom ex trgovcu.....
Lulicu brani se i ti, reci da je on rasista i da ima nesto protiv Balkanaca......i mi smo posebna sorta....
Mi balkanci smo nacionalisti... (smeta nam kad se neko drugačije zove i vjeruje u drugog Boga) A rasiste, to nam je zanimljivo hahaha... (ne samo da se zove drugačije, nego i vjeruje i izgleda potpuno drugačije) Znači, ne možeš da izgledaš ko ja, a ne zoveš se i ne vjeruješ u ono što ja vjerujem. :D
nigdje veze sa vezom, u njegovoj izjavi nema nista vezano ni za rasu ni vjeroispovjest niti nacionalnost. Farmerke na ulici prodaju ljudi svih rasa i vjeroispovjesti. Ova hajka nema nikakve veze ni sa izjavom ni sa Lulicem nego se igra neka druga igra ...
Kaže Senad "You just hate me cuz I'm black" :'D
Aj ba Senade, nisi ni ti iz Njujorka došo, realno.
On nije rasista on je balija- Izjavili su iz tabora Lacijala :DDD
@puJ-do pa i moja je strina muslimanka pa je volim najvise na svijetu opet... Sta sad?
@puJ-do Jbg, zovi je kako hoces :DD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)