Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zukanovic je odlican igrac. Lako je sad reci "uvijek sam govorio da trebaju njega dovesti", ali to je istinan. Odem na kafu, ranije, i govorim jaranu:" Ne mogu vjerovati da onaj konj Susic se svadja sa onakvim stoperom/bekom". Siguran igrac, tehniku ima beton za jednog stopera ili beka, kako hoces. A sto pljujete po Tini Susicu, to vam nije opravdano. Ima momak potencijala, dobar je tehnicar, jos on dobro igra kako zna da ga napadaju za nepotizam njegovog amidze. Igrac je zasluzio da dodje u reprezentaciju, a to sto mu je amidza takav kakav jeste, to je druga stvar. Teska je Bosna zemlja, 3 miliona "filozofa" najmanje, zavidnih takodjer. Susic, bivsi trener, je slab bio, ali ne pljujte po momku ko kakve periferiste, provincijalci. Malo gledajte kako igra. Da, nije u nekom velikom klubu, ali ima potencijala. Sta god rekli...
Sve iz Italijanske lige provjerene informacije imate na aplikaciji za telefon Football Italia .I mozemo komotno zakljuciti da je ovo izmisljeno kao onih 15 miliona Juventus za Dzeku i Pjanicevih 37 u Liverpool itd itd .
Sami odlazak u Italiju je izazov. Poboljšanje njegovog kvaliteta igre i samog pristupa. A naravno imiđi koji je neizostavan , 'talijanska šminka, klasa itd itd :)))
A Papke ga otjerao iz repke bio,
neka ga Viole kupe. Amin!
jako dobar igrac ! slatke mukee za lijevog beka zukaaa sejo tenk lulaa hihihuhujihuji..milinaaaa matere mi
lula je lijevi vezni,., ne bek
naravno da jeste, ali je znao igrati i beka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Momak predje u Italiju bez icije pomoci. Otpisa ga Teleca glava za Brazil ali opet kvalitet ispliva na povrsinu. A onog jazavca amidzinog Slinu Svena gurali bagerom i opet nista.
kupice Tinu Inter, samo da mu jos malo obore cijenu, preskup je :D
Zuka je igracina to je svima jasno, al za Brazil je djelimicno i sam kriv... ni savez ni Pape mu nisu dali da idee.,.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NEVEZANO ZA TEMU DA LI IKO ZNA MOZE LI SE IGDJE U BiH POHADJATI KURS RUMUNSKOG JEZIKA? HVALA SVIMA UNAPRED (Iskocila mi neka poslovna ponuda dobra pa zato pitam da ne pitate kud bas rumunski)
rumunski shaneri traze pojacanje ;)
Kud bas rumunski 😊