Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ti Lula , ne ti !!! Drzimo fige da je spreman za brazil , jer nam je prijeko potreban !!!
koje smece zivi u nasoj drzavi po komentarima se vidi ali cu u inat vama i na radost pravih bosanaca trcati sutra da me nijedan brazilac nece stici
stari fazon nasih \'reprezentativaca\'...kad mu se ne ide na neku tekmu ili klubu kad se ne pusta igrac odglumi povredu i to je to...samo se nisam ovo nadao od lulica al et...
@kapiten Vidim jako si seksualno aktivan i g.u.z.i.š. tu jadnu tastaturu,tipke si ogulio jade glupi.Idi bolan nek ti spahić namjesti šta da i ti o.pališ.Nemaš pojma ko je taj čovjek i kakvim se sve radnjama bavio dok je još bio u rusiji.Garant si mlad i zelen i misliš da si popio svu pamet svijeta.Ako ti se spahić sviđa(j.e,b.o. ti on sve)idi liži mu j.a.ja a prave patriote ove zemlje pusti da govore istinu.Rado bih se našao sa tobom da mi ponoviš to sve što si rekao... P.S.(ovo ti je skraćenica od POST SCRIPTUM-POSLIJE NAPISANOG) ne piše se kapiten(je.b.o te vuk karadžić u u.s.ta paradna,nego kapetan od engleske riječi \"captain\" selja.čiću mali.
Nek igra zamjena... aaa ja nije pozvao Višću :PPP
Najbolji igrac repke trenutno da se povrijedi Nedaj se speedy Lulic
www.fudbal11.com
Lula mi dodje djevojku ! Jer nakon crvenog kartona u Portugalu nemam više curu , dobila je šamar zbog recenice \"a šta ti znaci ova utakmica\" :)) Brz oporavak kralju !
DEFINITIVNO NAJVECI GROBAR BOSANKOG FUDBALA JE SPAHIC. OCIGLEDNO NEPOTREBAN KONTAKT SA NASRIJEM NAS JE KOSTAO KVLIFIKACIJE NA EP.MADA JE ARAP IZGLUMIO. NEVJEROVATNO DA GA NIKO I NE KRITIKUJE .
joj bolooo opet serendas...
@istina, namjestim ti ga mami a moze i seki, osim ako nisu previse debele.
e jebi ga
@bolo Varaš se.Igrač koji je zadužen za namještanje utakmica i koji na taj način uzima pare jer nikad nije igrao za iole dobar klub je faker iz Dubrovnika i čuveni penaldžija koji je spasio francuze-emir spahić.
Neće biti spreman 1000 % . Povrijedio je zadnju ložu,evo laziali kukaju na njihovim sajtovima jer neće bit spreman za derbi sa romom.
Fala bo.gu nece nas moci ganci prodati ko protiv portugala, jos da se safeta rijesiti i imali bi neke sanse.