Nogomet
3

Lampard: Još ne znam hoću li se oprostiti od reprezentacije

Totalsport
Frank Lampard (Foto: EPA)
Frank Lampard (Foto: EPA)
Vezni nogometaš engleske reprezentacije Frank Lampard izjavio je da još uvijek nije odlučio hoće li Svjetsko prvenstvo u Brazilu biti njegov oproštaj od nacionalnog tima.

Engleska je izgubila obje utakmice u grupi D (od Italije i Urugvaja) i više nema nikakvih izgleda za plasman u osminu finala. U utorak će protiv Kostarike tako zaključiti nastup na ovogodišnjem SP-u, a bit će to prilika da selektor Roy Hodgson pruži priliku igračima koji dosad nisu odigrali ni minutu, uključujući i Lamparda. Mnogi su očekivali da će to za 36-godišnjeg veznjaka biti posljednji nastup u dresu reprezentacije, ali on sam nije siguran u to.

"Ne znam hoću li se penzionisati ili ne. Odlučit ću tek kad se vratim kući, a u ovom trenutku moram razmisliti i o svojoj klupskoj budućnosti. Nije mjesto i vrijeme da donosim odluke. Ponekad kad izbivaš mjesec dana od kuće, možeš napraviti krivu procjenu", izjavio je Lampard za BBC.

Prije nekoliko je dana i kapiten reprezentacije Steven Gerrard poručio da još uvijek razmišlja hoće li nastaviti karijeru u dresu "tri lava".