Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pred manje od 62 gledaoca. Idemo.na rekord. Izmedju 35-41 posjetioca. I to ako vrijeme bude.dobro. BORBA ZA SVETINJU !!!
Ma jest moj Ado Celik svetinja al je.... kad imas par sipljivih i par manekena koji na terenu kaljaju ime CELIKA i ugled ,tradiciju pa se sad vadi...Kad fudbaler od 5 kornera ne 5 nego nijedan nemoze ubacit u peterac sta imamo pricati.Pa to mu je posao,poziv,hljeb,profesija..sramota za Zenicu i sve prave navijace i simpatizere CELIKA...
ee ovo Čelik mora uzeti