Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na Kosevu igra onaj ko uplati opstini da koristi njen stadion. To sto ste vi najduzi podstanari tamo ne cini stadion vas nista vise nego Olimpikov.
KUKURUZISTE OD LIGE SE NASTAVLJA::::::
Kralju, oni su \"vukovi\" sa Otoke - privremeno igraju na Koševu.
pa i na grbavicu dolaze gosti sa najveceg bh stadiona pa ne procitasmo slicnu informaciju.
Pa koji je najveći bh. stadion? Ko igra na njemu?Ne kenjaj molim te.
Samo ljoŽe!
Eki \"gosti sa najveceg bh. stadiona\". E moj novinaru pitarcicu, nista bolje nisi uspio smisliti jel? Jel\' i Olimpik tako oslovljavas? Olimpik polaze prava na taj stadion isto toliko koliko i vi.
primam ga u pakaš
zeljo-olimpik de popravite to
redakcijo, pregledatel vi ikad tekst prije nego stoga postavite? kako to da Borac igra kod kuce protiv Modrice i istovremeno na Grbavici protiv Zelje? malo profesinalnosti nebi skodilo
vedo hocemol na tekmu?