Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ja ne znam jesmo li istu utakmicu gledali, ali city osim što je imao više sreće i hajmo reci iskustva, ništa nisu pokazali... Dk borbeniji mnogo, a i znaju momci igrati, pa drugo poluvrijeme su za klasu bolji od city-a bili.. City bez tourea ne bi ni evropsku ligu igrao, i večeras ih je "cupao" kad je najviše trebalo
dosadni, sumorni i defanzivni atletico... po ko zna koji put!
ako su na obn-u komentatori ja sam Don Dzonson. ono je jedan klokan a drugi vjeverica.
Onu dvojicu sa OBN-a treba zakonski zabraniti.
Dobar je Adis.
prijavi se ti medjede da te cujemo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uspavali su me krajem prvog poluvremena, i probudih se nedje oko 70te. Sasa i Adis ko dva apaurina
hahahahahaha cuj apaurina hahahabahaha
Saša Vugdalić: "Eindhoven, grad koji živi od moderne elektrotehnike već dugo dugo vremena i večeras je pitanje hoće li Atletico ugasiti tu silnu energiju..."
Kakva televizija, takvi voditelji :D
dobar je saša
PRIKAŽI ODGOVORE (6)