Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je za malog Kvesica,pravo mi se svidio u mladoj repki.....nadam se da ce on bit TAJ lijevi bek u buducnosti.....a sto se tice nepozivanja Misketa,moze se reci da je opravdano zbog neigranja zadnjih mjeseci,a i prijateljska je utakmice,ali protiv Grcke Miske mora bit tu,ne smijemo zaboraviti sta je on sve uradio za ovu repku i drzavu...i mozemo mi pricat sta hocemo,ali bolji je Miske bez ijedne utakmice od pojedinih sa ovog spiska koji redovno igraju....
sretno kvesa
Gdje je Boris Pandža i šta je s njim??????????
na stadionu (tribini) bit će skoro svi BiH navijaci jer u Slo. repki igraju samo dva slovenca pouzdano; dijasporac iz Slo sretno BIH
.....dok drugi pljuju, mi pjevamo pjesme... U zdravlju i veselju - navijam za Želju.
opet nas genije jurisa na pobjedu, ruku na srce nije rek'o da ide na 3 boda, sa 2 napadaca. Pa eb.o me svak' ako ima i trunke mudrosti i logike pozvati samo 2 golmana i to jedan od njih nije vidio terena 2 mjeseca koliko vec traje zimska pauza.Ajde ovi ostali iz nase lige mozes i shvatiti to im je sansa da se pokazu i odigraju koji minut, ali onda iz istog razloga kao nespreman ne pozvati Muslimovica ili Misketa, Zeca koji je propustio sam 1 mec u turskoj,ovog malog iz Mehengladbaha Hrgotu.Ne znam, nisam pametan ali cistiji mu je taban od obraza.
@bolo Prvo, nemaš potrebe da sam sebi pucaš prst gore...., drugo Sesar je došao na spisak što sam već spomenuo da se proda i prodao se..., Svraka igrao u "prvaku" koji je obrukao BH fudbal u Evropi..., što taj Svraka kada je "igrač" nije riješio utakmicu protiv Maribora, kao npr. Said što se poigrao sa Levskim itd..... Mislim i kada su napadači u pitanju, trebe proširiti spisak šta da se ne daj Bože povrijedi Džeko ili Vedo..., zato na okupljanja treba pozvati još mladih koji su sigurno više doprinjeli nego Kvesić itd...., ne bih dalje da raspravljam jer je vaš vječiti problem da od drveta ne vidite šumu, da od svojih igrača koji ispadnu smješni u Euro takmičenjima ne vidite druge igrače koji i više doprinesu BH fudbalu nego oni i slično.....
Svraka??? hahahahaha jooj nebuloza,informacije sa scsport.ba,fol dali zebi nogu a bio vam kletva,dizali ga u nebesa,bio najskupljiji igrac u BIH a karijeru nastavlja u Splitu.
SLOVENIJA: (Inter), (Inter) i (Maribor). (Keln), (Chievo), (Anorthosis), (Chievo), (Keln), (Maribor), (Cracovia) i (Legia Varšava). (Hellas Verona), (Maribor), (Palermo), (Red Bull Salzburg), (Bologna), (Groeningen), (Palermo) i (VVV Venlo). (Torino), (Bochum), (Modena) i (PSV Eindhoven).
Štilić bi bio dostojna zamjena za Misketa. Koji su kriteriji za poziv Safete. Štilić je svojom igrom i ponašanjem zaslužio da se pozove. Ko će ti to zamijeniti Misketa, ako je zamjenjiv. Imaš samo Štilića, zovi momka odmah!!!!!!!!!
*ebo ti muhamed besic ma.ter u us.ta, koliko samo tog frajera forsiras da je vec svima jasno da te "mali" dobro gotivi, tebi ne treba plata besic ti svaki put dane onoliko koliko ti treba
Da i još jedna nebuloza koju samo krezubi pitar može smisliti. Upoređivati Zebu koji je dobio nogu iz kluba i otišao uz simboličnu nadoknadu, i prodaju vaših perjanica tj. najbolja tri igrača koja su vam iznijeli ovu polusezonu za kilu mekinja, nema šta..Čut ćemo se nakon Svrakinog transfera da usporedimo, je l' O.K.???
Sabur....Mi cemo prvi uci u grupnu fazu,a vi i dalje kupujte sudije umjesto pojacanja.
Prvo morate doći da takmičenja u pretkolima Lige prvaka, pa tek onda možete da saznate kakve je razlika između tog takmičenja i ovog vašeg gdje je Zeta iz Golubovaca dominira u pretkolima. Jer kako ste krenuli, uskoro očekujem novu bajku o sudaru titana Fk Torpedo vs. Zeta Golubovci. Malo više realnosti vam ne bi naškodilo.
@Muf Haha a zeljo dobro prodaje igrace haha,najbolji vam igrac otisao u Split,daj ba bjezi majke ti,liga nam predzadnja u svijetu,ako prodas igraca za sicu i to je dobro,nerealan si Bogami.
Kakve ba bajke, o cemu ti pricas decko??? Pa gdje je zeljo u Evropi? Kad su prosli drugo pretkolo?? Prvak nam drzave,a nikad ne primi ispod 5.golova.Pa gdje je logika da zeljo bude prvak???
@ba A sto se tice Svrake, titule i go za reprezentaciju protiv Alzira puno govore.. To naravno utice i na cijenu igraca.. A vi svoje prodajite i dalje za sicu, zato i nema napretka. Jedino "menageriˇ" sa vama hajruju...