Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deru Schwabee
Bez većih iznenađenja,, nadam se da će danas i sutra biti isto tako,,, sjetimo se samo Kipra,,ne treba ništa više....
Ha, Nijemci. Ako se zelis kladiti na sigurno, onda se kladis da je Zemlja okrugla i da Nijemci uvijek bez problema prolaze kvale. Sto se tice CG, izgleda da su na putu da naprave nesto od reprezentacije, iako obzirom na grupu, tesko da mogu do drugog mjesta. Al svejedno, sretno.
meni apsolutno nije jasno kako neko moze navijati za Tursku pored Hrvatske...aman vaznije pokazati da si musliman nego covjek!
mozda zbog 93, jesi se to pito mozda
@red_devil A jel to 93 Turska pomogla sta li?(osim Bakiru)
cijeli tim je ok.. ali je golman katastrofa ..jbg ,,boljeg nema.
Cestitke bratskoj Crnoj Gori
lol
Kojašević za 5 minuta u debiju dođe do asistencije. Svaka čast majstore!!!
Crnogorci braća!Kako naprta završnica :O
@hz87 Jarane možda je malo tabu tema ali najbolji drugovi su bili Crnogorci , Sava Kovačević , Peko Dapčević , Velimir Jakić.Kašljuc kašljuc Alan Ford.