Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro strucnjaci za sve i svasta
Srbija-Albanija 1:2, realno
@Guzica Djordjevica Kakak idealan primjerak idiota.
Uz svo postovanje zemlji gdje sam se rodio i odrastao,Bosni... Beskrajno sam zahvalan Bogu sto sam porijeklom Albanac... Ne moze se opisati taj osjecaj... Illyricum Arberia Shqiperia !!!
Pozdrav administratorskom timu. Da li biste hteli da postavite link za prenos vecerasnje utakmice Srbija - Albanija na www.tv-uzivo-preko-interneta.com/rts-1 Unapred hvala.
IDEMO ALBANIJA! FORCA SHQIPERI! https://www.facebook.com/SHQIPERIA.IME.2010/photos/a.135581993137032.20423.130030997025465/925212054174018/?type=1&theater
Bit će zabavno gledati cirkus-divljake na tribinama kako polupijani, istetovirani i pokvarenih zuba urlaju chetnichke pjesme i mašu chetnichkim zastavama. Kazna od UEFE im unaprijed ne gine samo je frka hoće li policija zaštiti Albance kao što je neki dan geyeve.
Da ti nisi pogriješio adresu??? Ovdje ne živi nikakvo Balince. Idi zabavljaj se i gledaj ISIL baš me briga. Ja i islam imamo veze ko ti sa pameću :)
Ti se ne boj ustasa. Možda ćeš i njima služiti kao što ti je pradedo služio Turcima a dedo Švabama kao bradato spadalo koje se odazivalo na ime chetnik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SHQIPERI OJ NENA IME....
Šta ima Srbija sa Albanijom, zašto pravite problem?
Briga svijet i za jedne i za druge. Ako im je lakše, neka nastave tako. I svi mi ostali. Gledaj kako sunce hoda. Od čega se živi, narode to gledaj.
Srbija, sretno vam bilo.
Pardon, nesretno... hahahahahahahaha
Sve osim pobjede Albanije bit će veliko iznenadjenje ! 1 000 000 eura je u igri .......
joj kakvih će fašističkih ispada tu biti :D
bice gusto, bice 0:2 :)
Pozdravili su te ovi sa Kipra,hahahahahahahaha.........kazu DVA U JEDAN.....ILI DAS JEDAN DOBIJES DVA..hahahahahahahahaha.........Cristofi,44 minut i ponovo Cristofi,72 minut..
o armenac nisam te prepozanao.. nego s kim ste vi ono na sp igrali hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)