Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima smisla što govori u vezi lige i (ne)kvaliteta našeg klupskog fudbala, ali arogancija, umišljenost i oholost sa kojom govori o tome jednostavno pokopava čitav članak i sve dobro izrečeno u njemu.
To ti je kad se fukara i moralne spodobe dokopaju para...
P.S. Gospoda ostaje gospoda, a fukara nikada to nece postati pa makar bili i najbogatiji klub na svijetu... Do juce nisu imali za kiflu, za struju, igraci na hrenovkama... Danas oni ulaze u borbe, pozivaju na transparentno poslovanje, bez dugova, cak bi da se to i poostri, nece da igraju sa kokuzima u nedođijama (a gle cuda, spomenut cemo samo neke koji su ih karali redovno: Gosk, Gradina, Leotar, Travnik, Zvijezda, Rudar P., Obarska, itd. itd.), nece ovo, nece ono, zele strozije kontrole, tvrde da su najorganizovaniji klub (nije istina, jedina prava gospoda, koja pravilno radi vec dugo godina je NK S. Brijeg od kojih mislim da nikada niste mogli procitati ovakve tekstove a imaju vise para od ovih miseva)... FUJ, dabogda se raspala stoko UDBAŠKA...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
joj koji ce biti osjecaj nekom igracu Cardifa kad mu kazu da za njega nema mjesta u prvom timu i da mora u Bosnu na posudbu. Kakva kazna za njega. Syrasno.
oplakah ahahahaahhaahahahhahahahaha iz premier lige na naše oranice ....biće iznenadnih prekida karijera
Kad je Jajalo došao iz Bundeslige, zašto ovi ne bi iz Cardiffa? Pa ne planira niko Bellamya dovodit, već neke igrače tipa onog Velikonje koji je trebao pa na kraju završio u Portugalu.
ma željo i sarajevo u toj ligi nebi ostalo dvije godine nebi nas bilo među prvih 10 realno pričam,lako je tuđim k.urcem koprivu mlatiti.ivo andrić.i sad kusturica nesto prica nek se suzdrži takvih izjava bas na tim oranicama nek pobijedi eto u zenici je extra teren pa nista ne napravi sarajevo
Kako te nije stid Edise kusturuca da prićas da si ti najzaslžniji za dolazak tanu u klub.Sram te bilo Feđa Kusturica je najzaslužniji za dolazak Tana.Feđa Kusturica nama nikakve porodićne ili bilo koje vaze. Ovo tvoje omalovažavanje klubova koji su trenutno u finansiskoj krizi a sa puno većom tradicijom i rezultatima. Horde sto šutite,zar vam nije jasno poslije ove izjave Edisa Kusturice da on i ostali u upravi prave od FK Sarajeva Srpsko Četnički klub.
Na ovo smo imali tek nekih pet komentara navijaca Sarajeva i od tih neka tri realna koje pozdravljam ,prvo pobjedit Velez ,pa pitar sam al kaki sa nekim izjavama i tako sto nam to govori osim par budala koji puse istu foru da ovakve izvale i pitarima paraju usi.....podigli smo pricu na visi nivo,jasno prizna da je to samo prica,valjda treba podici igru,sa Zeljom smo uvjek bare-bare ,sto je vjeciti historijski kompleks,akedemija fudbalska a potezi kretenski posudbe ,sto zeljo neradi,dovodenje velikog broja igraca tj kvantitet a ne kvalitet zakatanci vrata talentovanom igracu ,vec jedan takav presao u zelju.Rade Kusturica i uprava sto jedan pise,a ja konto kad prije promjeni ime...u Zelji 80% iz vlastitog pogona i sansa se pruza,a u Sarajevu .medu prvih jedanaest a mozda i sire nijedan nije roden u Sarajevu pa tako i Susic dosao iz Zavidovica ,sto nema veze i neka je ,ali nije dijete Sarajeva,al je bitno da su oni podigli pricu na veci nivo.....
Eh nakon ovog članka nadam se da je "SRAJLIJAMA" jasno zašto pola Bosne i Hercegovine dolazi da živi u tom "divnom" gradu, zato što je ostatak BiH "nedođija" i neka vukojebina pa mi moramo doći tamo da živimo jer nemamo gdje drugo vidjeti ZARA prodavnice.
Tek dva mjeseca kako je ušlo malo novca u klub (opet smiješno u evropskim okvirima, tek da se saniraju dugovi), i već mu ispod časti igrati po Bosni i Hercegovini, jer su, zamisli, kokuzi. A do jučer mu igrači plakali jer žive na hrenovkama.
To vam je pametno sto imate akademiju. Svaki pravi talenat koji vrijedi necemu prolaskom kroz akademiju preci ce u veliki i trofejniji kosijski klub.
de vi jednu utakmicu pobijedite pa cemo pricati o kvaliteti sarajeva otkad je dosao taj bogatas losije igrate nego prije.
J.ebo te grob pa kakvo je ovo vrijeme došlo,PRIĐEŠ ŠAMPIONU NA 3 BODA I NAJAVLJUJEŠ TITULU Ovog seljeka treba ufatiti negdje na ulici i nakačit na njega njegovu eurosport trenerku,mater mu papansku...
Lukavica, Bijeljina... nisu oranice? Pa je li iko gledao kada igra Sarajevo/Željo protiv Slavije ili Radnika/Mladosti? Nažalost, ovo je realnost bh. fudbala, Kusturica nije ništa slagao, rekao je samo istinu.
Odjednom svjetski tim :-)
Pitar sam i podrzavam upravu,ali kaki sa pojedinim izjavama.Kao da smo miljarderi stoljecima.Do juce kokuzi bili,a ni kosevo nije Nou Camp.
problem je što i te kokouze u nedođijama nemožete pobijediti i onda se pitate zasto ljudi nežele BiH pa upravo zbog ovakvih kokošara i šibicara kao što je ovaj jadno ko sve vodi državu i sport
te nedođije koje spominjes su nasa Bosna i Hercegovina. FK Sarajevo, doskora je bilo gotovo pa redovno nabijano u tim nedođijama, a sad kad su dosli do malo para odjednom im vise ne pase igranje tamo. sta bi to ti, Kusturica, da igras odmah na evropskoj sceni? dosta trave treba da popasete da pare koje je investitor Tan ulozio u vas klub. umjesto da si rekao da treba raditi na jacanju drzavne lige, i rangova koji su bliski drzavnoj ligi, ti bi njih ostavio tu gdje su a isao bi da igras u beograd i zagreb. i ko o tome prica? opet samo predstavnici BiH klubova...
Da nismo primitivni to bi bilo nesto najljepse od posljeratnog doba. Al zna se kakvog bi belaja bilo
Papak