Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citao sam ove textove i mogu reci da ste smjesni pa zna s eko je najbolji u Bih kao navijacaka skupina,gdje reprezentacija zeli da igra ali sta ce morate se furati,sta je bilo na grabavici pa nas je bilo strasno dosta i pokazali smo kako se bodri svoj klub a vidjecemo kako ce biti u grotlu bilinog polja ,ovom prilikom pozdravalajm sve Robijase diljem svijeta uz poruku VOLIM TE CELIK
stab vi pricate manijaci ko picke bjezite u sirokom nemate muda gdje ste u trebinju,banja luci itd.docete nam sad ali ce te i ostati ovdje slacemo vas na razmjenu za nese u centralnom.
jebacemo manijake na proljece mamu vam jebem karinasku
sta ti ba pricas klosaru jedan jebem ti porod ja usta dobit ce te vi po picki ove god kad dodjete u ze pusis ti nama svima manijaku
STA VI PITARI PRICATE NAPUSI TE SE KITE ROBIJASKE KARINE JEDNE
Ma nema veze sto smo izgubili bice bolje jos smo mi zreli. Ja barem volim i Zelju i Sarajevo i Celik svi smo mi odlicni. Nemojte se molim vas tako svadati i j***ti mater jedno drugome stvarno je to neposteno. UREDU JE ZELJO SAMO NAPRIJED
Vratite nam Odovica
ZELJO IDE DALJE GARANT KO HOCE DA SE KLADI !!!
Ma kakvih 8 000, nije ih bilo ni 6000.Ja tuge i ironije sa Manijacima u pm hahah. Stolica je bilo dovoljno,ali vjerovatno jointa na juznim tribinima bilo ponestalo .Bodre svoj tim prvih 60 minuta,poslije ih nigdje -razocaraju se gore nego pitari.Ponadala se sportska elita da ce od Sirokog i Zelje biti neke nafake,kad ono uvala borova.Ove godine ste prosli gore nego amateri,iskreno receno-bruka za cjelu BiH!
Navijam za Sarajevo ali zivim za dan kad ce Horde i Manijaci podrzati jedni druge na ovakvim tekmama. Zar nam nije dosta sto nas mrze na sve strane pa treba da se i medjusobno mrzimo. Sretno manijaci.
Nasa liga je nedovoljno jaka za euro utakmice. To se i vidi. Kao klubovi FK Sarajevo, Zeljenicar Sarajevo, Celik Zenica, Borac BL, Sloboda TZ i Leotar, morali bi vise da ulazu u tim, da postignu jednu dobru ekipu, koja bi obecavala za par gidina dase nebi obrukali u Euro Utakmica! To je nas domet prvo ili drugo pred koli, klubovi su nam jos pola profi pola amateri a tu i Zeljo pripada! Sretno u revansu za 2 sedmice !
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!
jo jes mi godra!!!!!!! a bili ste mi se nesto nafurikali, isto ko i svake godine. meljo ovo, seljo ono, a bogami vam cigonjeri zabise cvaju u dolini cupova.boli vas kita imate omjer 1:1 na domacem stadionu. hahahahahah vozdra zeljo, sad mozes s nama u kup tresanja i visanja! hehehehe
dosao sam maksuz iz cazina gledati ovu utakmicu a vidio sam igru koju bi Krajina prikazala u I kantonalnoj ligi! Zeljo nit je trcao, nit se trudio... jedino su navijaci bili dobri! Ipak, bolji su od Hordi Zla srcem!
sramotno za manijake samo 5 500 gledalaca hahaha hajde eto nek je i 10 000 opet hhahahaha