Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali će biti najveća, ikad rođena nogometna zvijezda u Hrvatskoj. Mogu se njime ponositi i Hrvati i Bošnjaci.
Fikreta,izmedju Sarajeva i dna jos samo zeljo stoji Fikreta Xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaaxaxa
Jeste li znali da je Alen Halilovic kršten i daje katolik...
ja i?
Brate, biti je kršten, niti je katolik. A uz to je dečko Bošnjak koji je rođen u HR i odrastao tu. Jedino se odlučio igrati za HR jer ju voli i što procjenjuje kako će dalje dogurati. Za to je djemolice kriva i država BiH. Treba biti uređena da ju svi narodi doživljuju kao svoju i ulagati više u šport. Alen je moj ljubimac. Nikada nisam vidio u nas takvog talenta. Bez obzira što je, a jest Bošnjak i jest Musliman.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja mislim, da index.hr nikada nije ni spomenuo nekog igrača koji je odabrao BiH umjesto Hrvatske tako da bi trebali više pisati o potencijalnim reprezentativcima nego o ovakvim izdajicama.