Ništa od transfera
0

Kučuković neadekvatno pojačanje za FK Sarajevo

Piše: A. K.
Mustafa Kučuković
Mustafa Kučuković
Prema posljednjim informacija iz FK "Sarajevo", Mustafa Kučuković, posljednjih dana često spominjan kao veliko pojačanje bordo tima, nije postigao dogovor sa liderom na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Odavno nijedna priča o mogućem tranferu nekog igrača u domaćoj ligi nije privukla toliko pažnje kao ona o Mustafi Kučukoviću, nekadašnjem igraču HSV-a, "Greuther Furtha", "Minhena 1860" i "Grenoblea".

Iako su navijači tima sa Koševa željno iščekivali informaciju o potpisivanju ugovora sa bivšim mladim reprezentativcem Njemačke, do realizacije transfera ipak neće doći.

"Naš klub bio je zainteresovan za Kučukovića, koji je samoinicijativno ponudio svoje usluge FK "Sarajevu", ali od tog transfera neće biti ništa. Nakon što se naš stručni tim upoznao s njegovim igračkim mogućnostima, zaključili smo da on ne bi predstavljao adekvatno pojačanje, te da na toj poziciji imamo mlađih sopstvenih igrača koji će dobiti svoju šansu", rekao je za Sarajevo-x.com Vlastimir Mijović, član UO FK "Sarajevo".