Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li dosli ti bageri visse. hocemo repku na sugavici HAHAHHAA
Al zato igra Haskic hahahahaaaa
Jedan je Haris Handzic al ce i ovaj Faris NAZALOST zavrsiti kao i on i to sve zahvaljujuci menadzerima i odnosu njegovog maticnog kluba prema igracu ..Da je ovaj mali Faris u Zelji vjerujte bilo bi od njega nesto ! Harisa su ovako najavljivali hvalili,reprezentacija ,kapiteni ,fazoni,prodali ga Lechu i na kraju ni u ovoj danasnjoj ekipi kao nemoze da igra . Zalosno !!!
zalosno mi uvodimo igrace iz porodice Handzic svake godine i nista, ljudi propadaju ko kauc, tuzno je gledati Sarajevo sa ovim igracima, dabogda da im ista budemo mogli u nastavku sezone ...tajna ljubavi zivi u nama...
TO ISTO MISLI DEGENERIK P.i.p.o. VI STE NAJBOLJI , NAJVECI , NAJBOGATIJI , SVE NAJ , NAJ .... I NARAVNO VI STE PRVI KOJI STE TO OTKRILI .
jedan je Haris Handzic
krpic doso da zakrpi velike rupe Fk Virslice(Torpedo) MI SMO SVETINJA ZA VAS ! FORZA ZELJOOOO !
@ BORDO.ODIN 29.01.2012. u 17:17 JA SE BOJIM DA NE BUDE KAO I PROSLE GODINE , RASPADAJU SE HAOS I NA KRAJU ISPRED VOLJENOG NAM ZELJA ??? NIJE MI JASNO STO TE JE STID RECI DA SI ZELJIN ??
Samo naprijed! Polahko, ali sigurno ova Uprava ide dobrim putem. Zaslužuju punu podršku pravih i najboljih navijača u BiH. A ovi strumfovi sto lajuckaju tipa Odina i ostalih nek lajuckaju, ništa drugo im i ne ostaje jer njihov brko gura talente od 30 i više godina (Zeba, Gušo, Bešlija....), skontaće oni na kraju priče ko je ustvari njihov brko!
Faris Hanžić je novi Safet Sušić...upamtite ove riječi...Safet Sušić
Pomalo ba, sta vam je... Ti se odine uvijek zalis kako nema nase djece, i kad jedan 16-godisnjak potpise i dalje s*res. Cuj otjerali Mirzu i Prljacu... Pa nek su ih otjerali i zbog toga zasluzuju da zauvijek ostanu u nasoj Upravi. To im je najbolji potez do sada. Pehlic nije otjeran vec se nije zelio nametnuti treneru, smatrao je da je on zvijezda koja nema potrebu za tim. Hadzija vise ni u Slobodi ne moze igrati glumi neku legendu. Cao ba, nudjen mu je posao u Klubu. PUNA PODRSKA UPRAVI, SAMO NASTAVITE OVAKO !!
SRAMOTA JE DA FK SARAJEVO SLUŽI KAO PROMOCIJA I ODSKOČNA DASKA FUTAVCIMA IZ PORODICE HANDŽIĆ, KOJA JADNA POKUŠAVA KROZ SVAKU MOGUĆU GENERACIJU DA UGURA NEKOGA KO JE \"VAN SERIJSKI\" TALENAT, da vas pitam STRUČNJACI iz uprave i vas gospodo Handžići, gdje su vam ti talenti??? Beru kruške i jabuke,igraju termine i heklaju u 25-toj godini zato što ste mogli prodavati priču da su talenti do njihove 20-te godine, a šta onda???
KAKVA SU NAM OVO POJACANJA TOBE JARABI OD KAKO SU BORDO PRIJATELJI DOSLI U KLUB OTJERALI SU MIRZU, PRLJACU, BANETA, PEHLICA, HADZIJU... A DOVELI NEKE ANONIMUSE TUGO GOLEMA STA NAM RADE OD BORDO SVETINJE IGRACI JOS NISU PRIMILI PLATU ZA OKTOBAR A ONI IM ORGANIZUJU DA SE PLAKNU NA TERMAMA BRUKA STA SE RADI