Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Giganti..........
najbolji klub na svijetu!a ko je imao priliku da obidje stadion Allianz Arena imao je sta da vidi...
- MiaSanMia -
Kod nas, ako bi se stekli uslovi da se kredit vrati prije isteka ugovora... Sastančilo bi se bezbroj puta da se iznađe rješenje koje bi tako nešto onemogućilo ili proglasilo suludim. Inače, ako niste znali u BiH žive najeminentniji stručnjaci iz oblasti finansija, makro i mikro ekonomije i trezorskog poslovanja. Primjera je mali milion... NPR. Čovjek od piljara 1991. godine, već 1997. godine svoje bogatstvo slobodno je mogao procijeniti na par miliona DM ... uz izuzetan napredak i usavršavanje da se primjetiti i slučaj da npr. Skladištar koji je 2000. jedva "sastavljao kraj s'krajem" danas, 13 godina poslije svoje imanje procjenjuje na desetine miliona ne DM/KM nego ni manje ni više EvRA. :) Ra će švabo... Boasna je rasadnik talenata iz oblasti finansija i ekonomije... o Hercegovini da i ne pišem... :)
Pa sto ne napisete kako su ga otplatili - sigurno nisu samo od prihoda. Prije godinu dana je FC Bayern prodao 9% svojih akcija Allianzu i od te love su isplatili ostatak duga. Sada imaju AAA (Adidas, Audi i Allianz) svaki oko 9%, a ostatak pripada Bayernu.
I? Mi prodali "državu", a u kreditima do guše.
A STO NE NAPISU DA JE IM JE DIREKTOR U ZATVORU RADI UTAJE 50 MILIONA EVRA POREZA.*POSTENI* NJEMCI.
giganti!
ne volim bayern al svaka im čast za ovo :)
...švabo.
...jok, pedanteriji i smislu za rad i red...
...mislim, i pod nacizmom su bili pedantni, radišni i sa smislom za red i organizaciju...nažalost...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)