Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo zanimljivo! Vidjeti ponovo legendarna imena. Ponekad igram stare FIFA igre čisto od nostalgije. Da se prisjetim svih tih silnih imena što su žarila i palila u mom djetinjstvu, drugoj polovini 90-ih, pa onda i kroz cijele 2000-te. Ove najnovije generacije me rijetko impresioniraju fudbalskim umijećem. Nažalost.
Fudbala je i onako preko glave. Sad treba gledati debele rekreativce kako se vuku po velikom terenu i pljeskati im. Hajte molim vas!
zelimo materazzi vs zidane!
Glupost malo veca. Engleska i Urugvaj na osnovu minulog rada ucestvuju. Englezi ce za 2 godine proslaviti 60 godina od jedinog osvojenog( i ukradenog SP). Urugvaj bio prvak prije skoro 100 godina. Da misle ozbiljno naslo bi se mjesta za Dansku,Svedsku,Nizozemsku,Belgiju,Hrvatsku...
gooUser1690110629, ni ja ne kontam kao moze nastupiti Englesk i Urugvaja ako u proteklih dvadesetak godina imamo boljih reprezentacija, eto bar te sto si nabrojao!
Urugvaj je bio polufinalista na svjetskom 2010-e. Bio je polufinalista na svjetskom 1970, četvrtfinalista 1966, polufinalista 1954, šampion 1950, šampion 1930. Engleska je aktuelni vice-šampion Evrope, šampion svijeta 1966, uz niz polufinala i četvrtfinala kako starih, tako novih. Ne vidim da je to nešto gore od Hrvatske, Danske, Belgije, a tek Švedske, itd.
ah trnci me spopadose kakva imena na spisku.... ovo se mora gledat.... :)
Sve super samo su trebali staviti 40+, jer ovi od 35-40 imaju veliku prednost igranja maltene do neki dan.
E ovo će biti uživanje gledati,a ne ove danas što se valjaju čim ih malo neko dodirne.
Čarobnjaci se vračaju na scenu
Vraćaju! Vračevi i vračanje je nešto sasvim drugo.
kaknjaci 😀
Top!!! Konačno nesto lijepo za gledati,čarobnjake sa loptop❤️❤️❤️