Ibričić se oprostio od Hajduka
0
Krcatim Poljudom se prolamalo "Ibro, Ibro"
Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislili su oni da nece imati svojih navijaca u USA. Tek su se na utakmici uvjerili da nikad nisu imali vise Bosanskih navijaca na jednoj utakmici kao te noci u Atlanti. Ljudi su putovali i po 24 sata samo da bi dosli da navijaju za Bosnu ali gospoda kao Dzeko i Ibricic nisu se udostojili da dodju. Gdje im je sad taj patriotizam. Bio sam na utakmici i to mi je najljepsi dogadjaj koji mi se desio u zanjih 20 godina
sergej sergej sergej barbarez nikad nebi ovako prodao reprezentaciju niti je ucjenjivao
Pa ni tevez nije dosao kad je igrala argentina,cak je i messi dosao a on nije.Sto znaci da im je mancini fakat udario ban svima i to je opravdano jebiga. a ovaj garib se proslavio preko repke i sad glumi pelea,prijeti da nece igrat za repku.sve bi ja ovo otjero
ma ja na proslavu se moglo doci a na prijateljsku protiv meksika glumi igraca.sve bi ja to otjerao!
jeste tupavi , čocjek igrao 10 min tek toliko da se oprosti , što znači 10 min je štao po terenu ;)
Ibro je do sada uvijek ostavljao srce na terenu, dok je igrao i za Hajduk i za reprezentaciju. Ibro je imao pravo sto nije dosao, jer Dzeko je postedjen i ne moze se koristiti razlicit arsin prema igracima repke - svi trebaju imati isti status.
Svaka cast Hajdukovim navijacima, zaista su pripremili fantastican dernek povom 100 godina hajduka. Ibro je ostavio traga i to se vidi po reakciji navijaca Hajduka. Cinjenica da nas svugdje vise postuju nego u rodjenoj zemlji. http://www.worldofbasketball.org
Bitno je da si ti dosao na Poljud, a reprezentaciju ko sisa!
Ma trebao bi Ibricic i Begovic i njima slicni u rudnik jedan dan pa bi cijenili Reprezentaciju,a ne milione valjat i pricat o nekakvom umoru i nespremnosti.
SVAKA CAST IBRO LEGENDA HAJDUKA............
Kako to patetično zvuči \'i krv svoju za Bosnu moju\' iz sigurne Jankidudlije. Ponjamke ti se i na Cazin i na tu jadnu dijasporu. BRAVO IBRO za neigranje utakmice čiji je JEDINI cilj bilo uzimanje para od strane 3 lopova+ sujetnog pakaša Papeta! SAVEZ NAPOLJE!!!
Dragi moji Fošnjaci, vašim stavom prema Ibri i Asmiru pokazali ste da ste najobičniji miševi mekinjaši i da vas je Savez još jedanput preveslao ko zadnje levate. Vaša ljubav, lojalnost i karakter vrijede ravno 330.000 dolara. Fukaro!!!!!!
najlakse je u zivotu biti pakas ne treba covjeku puno
necu da igram dokje susica
Jel sto godina hajduka ili torcide ili oboje (obadvoje hahaha)
hahahaha salihamidzic bio hvalisavac, ljudino ti nisi normalan, kako te nije sram to reci za najuspjesnijeg fudbalera u povijesti bosanskog nogometa i najuspjesnijeg sportasa u historiji bh da je to bio, hasko je bio i kralj i uvijek ce to biti a ti pricaj sta hoces... svaka cast za ibricica za ovo sto je postigao u svojoj karijeri, ne zamjerim mu sto nije dosao na utakmicu rep., ipak promjenio je sredinu novi klub i sve, uz to uvijek je bio kad je to bilo potrebno nasoj rep. i sad da ga osudjujete sto nije dosao na jednu glupu prijateljsku utakmicu... ibro majstore!
Meni ibro lici na Hasana Salihamidzica koji je bio hvalisac i sada je..Glumac nije pola utakmica odigrao za BiH i sad se nespominje nigdje vise..A Ibro stari imas godina,imas vremena da se popravis jer u ovoj zemlji ako 1000 puta valjas a jednom nevaljas,odma si govno..Imas vremena dokazi svoj patriotizam u sljedecim utakmicama..