Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli žalosti kad ga djeca budu pitala ..."tata,tata kako je bilo igrati u finalu svjetskog prvenstva"? A on="ma nemam pojma što pitate"? Djeca="Pa tata ti si bio starter u finalu 2014"?! On="ma gdje"?! Djeca="pa u Brazilu"? On="ma nemam vam ja pojma o čemu pričate"....."da vi mene niste zamjenili s nekim djeco"........ On="Ženo smanji im vrijeme pred TV-om o računarom ,djeca nam počinju halucinirati"...XDXDXDXD
Hahaha lud si
Elf bi puno bolje igrao da je igrao i Sami Khedira. Falio je.
Opet kažem - je li ovaj start na ovom dečku za veće sankcije nego ujed Suareza. U ong ostalo dva zuba (kao kad se djeci pravi sat na ruci) a ovaj izgubljen ko u španskoj seriji Hoze Armando!
Obojica su za sankciju, s tim što je ovo bilo u žaru igre, a ono je tipični fakinluk.
U žaru borbe ali ga frajer namjerno nokautirao bez ikakve potrebe i ja smatram da ovakvi teški faulovi su gori od ujedanja, štipanja i slično. I kao lafo nije namjerno. Ne branima Suareza da ne pomisliš. Ili onaj što je Neymara nasadio, pa ko je ikad igrao fudbal vidi da je Zuniga išao sa namjerom da ga udari koljenom u leđa i kao u žaru borbe nikom ništa a čovjek zamalo platio previsoku cijenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma nije ni bitno ni prvo ni drugo poluvrijeme, bitna je 113 minuta :)))
Bas se vidilo da je komiran, ono pogled u prazno, nije znao gdje je
kako ce se sjecat kad ga je onaj izbio iz cipela