Nogomet
2

Kramer: Uopće se ne sjećam prvog poluvremena

Totalsport
Foto: EPA
Foto: EPA
Njemački nogometaš Christoph Kramer (23) priznao je da se praktično uopće ne sjeća nedjeljnog finala Svjetskog prvenstva u kojem je Elf pobijedio Argentinu s 1-0.

Defanzivni veznjak Borussije Mönchengladbach iznenađujuće se našao u startnoj postavi Njemačke i to nakon što se tokom zagrijavanja povrijedio Sami Khedira. Ipak, Kramer se na terenu zadržao samo do 32. minute jer je u sudaru s Ezequielom Garayem dobio jak udarac u glavu. Pokušao je nastaviti igrati, ali se desetak minuta kasnije srušio na travu i napokon je iznesen s terena.

"Ne sjećam se baš puno od utakmice. Uopće ne znam ništa o prvom poluvremenu. Kasnije sam mislio da sam izašao iz igre odmah nakon udarca. Nemam pojma kako sam završio u svlačionici. U mojoj je glavi utakmica počela u drugom poluvremenu", priznao je Kramer u razgovoru za Die Welt.

Kramer je, inače, u finalu tek peti put nastupio za njemačku reprezentaciju. Iako se utakmice slabo sjeća, dojam će sasvim sigurno popraviti činjenica da je Njemačka postala svjetski prvak.