"Nadam se da ostaje"
34

Kramarić zagolicao maštu Hrvatima izjavom o Modriću: Kraj? Poznajem ga i nisam siguran u to

K. H.
Andrej Kramarić (Foto: EPA-EFE)
Andrej Kramarić (Foto: EPA-EFE)
Napadač nogometne reprezentacije Hrvatske Andrej Kramarić kaže da, poznavajući Luku Modrića, ne misli da će mu Svjetsko prvenstvo u Kataru biti posljednje u dresu Vatrenih.

Kramarić je danas, zajedno s Joškom Gvardiolom, bio na konferenciji za medije uoči utakmice za 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru protiv Maroka, a prvo pitanje koje su oba igrača dobila bilo je za kapitena Modriać i njegovu "oproštajnu" utakmicu u dresu Vatrenih.

Ipak, Kramarić je svojim mišljenjem i riječima produžio nadu navijača ove reprezentacije da će i nakon turnira u Kataru gledati Modrića u "najdražem dresu".

"Toliko riječi o Luki je izgovoreno, a prvenstveno mu treba reći 'hvala' za sve što je napravio za Hrvatsku, ali i nogomet u našoj državi. Poznavajući njega, nisam baš siguran da mu je ovo zadnje prvenstvo", rekao je Kramarić i nastavio:

"Nažalost, godine nas sve stižu i na to se ne može utjecati, a on će ostati besmrtan za cijeli svijet i za sve nas Hrvate. Izuzetna čast i ponos je igrati s njim i učiti od njega kako se nogomet na terenu čini jednostavnijim, što je u suštini najteže. Nadam se da će igrati još utakmica."

Nakon toga, Gvardiol je rekao kako je želio "iskoristiti" Modrića za velike stvari na SP-u u Kataru.

"Na početku sam rekao da bih volio iskoristiti Modrića i ostvariti nešto veliko na ovom prvenstvo, a tu šansu ćemo imati u subotu i nadam se da će se to ostvariti", rekao je Gvardiol.

Podsjećamo, meč između Hrvatske i Maroka se igra u subotu s početkom u 16 sati.