Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je da ne ide, mislim financijski je odlicno ali ako zeli karijeru onda treba ici u klub gdje ce biti prvi napadac ovako ako ode u Chelsea, vjerovatno ce zavrsiti na posudbi u Vitesse-u.
I ovaj ode Chelsea,a nas Pjanic vec 3 godine ide u Real,Barcu i slicno... A tek da ne spomenem Avdiju,Tina.
Pjanic ne ide druze zasad nigdje iz Rome,tu ce biti Kapiten kada Totti ode,blizu je osvajanja Italijanske lige,i vjerovatno glavni igrac Rome....Ne treba mu nista bolje,ni riskiranje pri prelasku u Real ili Barcu.....
Slat ce ga na posudbe 10 puta i nikad nece zaigrat, ili ce u najboljem slucaju biti igrac za klupe. Pogresan izbor kluba.
Ja mu zelim uspjeh, ali donekle si upravu, mada Eden Hazard, Oscar i slicni su to demantirali
svaka cast momcino, iz rijeke na stemford bridz... to moze jedan od milion
Jeste ali zasto su rvati najruzniji momci balkana?