Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rođeni, Rođeni Rođeni, Rođeni Rođeni, Rođeni Kraj Neretve Rođeni Rođeni, Rođeni Neretva je hladna voda I kolijevka i sloboda Crveni, crveni Crveni, crveni Velež zivi u meni Crveni, crveni Mi smo raja iz Mostara Sve nas ista ljubav spaja Neretva kroz vene teče Rođeni, Rođeni Velež nam je oka sjaj Rođeni, Rođeni Haj haj haj haj haj haj Rođeni, Rođeni Rođeni, Rođeni Kraj Neretve Rođeni Crveni, crveni Crveni, crveni Velež zivi u meni Crveni, crveni Mi smo raja iz Mostara Sve nas ista ljubav spaja ROÐENI, ROÐENI !!!
Svaka cast za velez sve cestitke sa sjevera!Nadamo se veceras pobjedi protiv celika!:)
Kakve ste grupa dovoljno govori da vam je SIPTAR (pored tolikog grada) jos krimilaca jedan od glavnih na tribini. Grupa vam se pretvori u rulju sa velikim dijelom krimilogenih elemenata. Opste dezavuisani niti znate jeste li FK ili NK ni sta zelite nit kuda gonite. Zao mi vas je jer sa svakim potezom protiv RA gubite pedigre i samo pokazujete neke frustracije i komplekse.. Daleko ste vi od gradske grupe a vas je 100000 . Pokupi sve najgore iz Svrakinog i ostalih kvartova eto toste vi .. Jos nesto vecina Siptara su super ljudi da ne bi netko nesto pomislio !!!
kako se toj slaviji odbija od glavu sve.baš mi ih je žao. HAHAhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha.fuj nacionalisti i fašisti
sta je robijas jos niste prebolili 0-3. slabi ste mi nesto u zadnje vrijeme...
@@:// To tvoja mama bolje radi...
polizi mi testise stumfeto
Zaudaras llaattine na kkkrrmetinu, ne predstavljaj se i potpisuj se u tudja imena! Ppokkaakim ti se na tvoj ssvvinjsski! Vjestacki klub koji igra na ukradeom stadionu, fukare jedne skkuuttorske!
Sta je Handzar divizijo, na Blajburg ce te vi nama opet doci
:// Dobro ti si pametan, expert... ti si cudo od djeteta...
mislio sma da je glupost sto hordasi pricaju al tek sad vidim da je HŠk seljo :S,pozz RA,HZ od robova nicaze ;)
Molio bi sarax da locira ip adrese ovog TM-a i FF-a i proslijede ih policiji jer su napali curu koja je stajala sama na pumpi na stupu i oteli joj torbicu i razbili stakla na dva parkirana auta.
Navijac sam Zelje i zelim da uputim CESTITKE NA RACUN F.K. VELEZA... Samo tako nastavi VELEZ, ako Bog da da zajedno rame uz rame F.K. Zeljeznicar, F. K. Sarajevo i F.K. Velez budu u vrhu tabele a ne tamo neki, svinjski, siroki, borac, laktasi.... Cestitke za nase Mostarce od navijaca Zelje..!!!!
Jesam vam lijepo reko....nemoj na trening dolaziti bez petaka.....svima sam lijepo reko....znate da mi treba jedna fluoroscentna trenerka... neki nisu donijeli i eto belaja...
Kako doznajemo tri navijaca FK Sarajeva, poznatijr kao \"Horde zla\" su ucestvovale u pjesmi grupe \"Letu stuke\", koju mozete premijerno poslusati na nasem portalu: http://www.youtube.com/watch?v=xn8iCc4gShA
Eno vam se pobise navijaci medjusobno na treningu selje, seljo ostaje seljo
VELEŽ NAM JE OKA SJAJ HAJ HAJ HAJ HAJ HAJ HAJ haha najbolja himna hvala sarajlijama, pozdrav iz mostara. i dođite nam u goste da se nadglasavamo!! ja se nadam da će vrijeme bit fino i tad jer nam \"teren u izbjeglištvu\" po kiši ništa ne valja. i neka pobijedi bolji, a ja se nadam de će to bit velež!!!