Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi transfera, a mi se radujemo kad je Saničanin prešao iz Vojvodine u Partizan.
Pa Mateo je više bosanac nego hrvat, sva familija iz Bosne. Sretno Mateo bošnjače ❤️🇧🇦⚜️
Ovakva igračina za 30 miliona... top
@4321 ako je Kovačić osrednji igrač koji je probudio interes najboljeg trenera današnjice šta ti je ona raga Džeko koji izgleda kao šljivotres, a tako i igra zadnjih mjeseci i za Inter i reprezentaciju? Baš si stručnjak čudo te Guardiola nije uzeo za pomoćnika. Glupson
Dobar transfer
Kovačića zovu prosjekom na klixu ahahah
realni covjek A ti si obični mutavac pa ne shvataš da živimo u eri kada menadžeri švercaju igrače kao rabljene automobile na auto pijaci .I u City-u će 70% vremena provesti na klupi baš kao što je u svim ovim klubovima koje si naveo , pa onda možda ode na posudbu u New Castle ili West Ham , živi bili pa vidjeli.
Pa sto nikad bosanske niko ne sverca??
Gdje će naš mali princ poslije dvije vrhunske partije za reprezentaciju zna li se šta?
nas princ ide u Igman iz Konjica kazu da ga dugo prate ovi iz Konjica
Osrednji igrač, i navijači City-ja se pitaju zašto on? Vjerovatno njemački-turčin ide u Real pa se popunjava par igrača za sredinu.
Ovaj fakat ima dobrog menadžera , budimo realni Kovačić je osrednji igrač kakvih ima na pretek u svim ligama 5-ice . Na svakoj utakmici je vazda sa loptom u nekim pokušajima ali nikada ništa ne napravi , i tako izgradio karijeru.
kovacic je za nas čitavi tim premija.
Hahaha. 'Osrednji igrač ' koji je iz Dinama prešao Inter da 18 godina, odigrao za njih 100 utakmica, kupio ga Real za koji je odigrao 115 utakmica, prešao u Chelsea gdje je odigrao 300 utakmica (2021 proglašen službeno najboljim veznim igračem Premier lige) i sad na njegovom dolasku inzistirao jedan od najvećih trenera svih vremena. Idi kući, pavijane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Po meni najbolji hrvatski nogometas. Kakvo pojacanje za City i kako dobar izbor.
Romano je poceo srljati i lazne info davati sve zbog lajkova, ne kazem da je ovo laz ali vrlo vjerovatno jos nije gotov transfer.
Debili sto minuse udarate, lik jos nije potpisao za city samo da vam javim a evo vec 8h proslo od objave
Bosanac nas
Gdje će Sanicanin? Pitam za jarana 😂😂😂😂