Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovaj će izgleda da za*ebe i Ješića..
Boli ga neka stvar, prima platu.
SMIJAO BIH SE KONAMA, ALI NE MOGU JER SMO I MI KARANANE
mater vam ***** izbiste mi 350 km na kladionici, nikad vise protiv svog Viteza!!
Hahahahhahahaha
Dok ovi priuceni treneri skontaju da svi igraju da pobijede, i da bi trebali malo da pripreme ekipu za svakog protivnika posebno, prodje voz.Ovaj Janez mislio, samo da istrcimo na teren i gotovo.Gotovo al u qrcu,ljudi zapnu koliko mogu i ako nisi spreman....pusiona
Želju može amar samo vodit a pitare husref! KRAJ PRICE
Volio bih bilo kakav demantij.Evropska Grbavica ,stolice ,bla bla bla ,za koga.Za U19 i U 21 reprezentaciju.Ili mozda za kup BiH gdje nas Zeljo docekuje Hrid ili Vrbanjusu.Evropske utakmice majke mi.Kome Misimovic Skupstina i ostali nesposobnjakovici prodaju ublehe.Zeljo nikad gori , Europa i ove godine san , a neki majstori ili samo obicni navijasci jer su to uvijek samo bili kroje sudbinu naseg Zelje.Kome cemu majko mila. Vratite nam gospodara familije vratite nam titule hocu dolinu cupova
De Kosticu saberi se i daj normalnu izjavu!!!a prije utakmice kakva je bila tvoja izjava???
Samo mi nije jasno zasto otjerase prosog trenera, ovaj vec ima poraza koliko on za citavo vrijeme!
ko si ti da određuješ šta je željo zaslužio?! M R Š iz želje !
otjerajte glupana,pola tima rastjerao .
kad bude stani pani ti "pani" hehehehehehe :-)
Pogledaj te klubove ; Krupa, Vitez,Mladost , pa ti svi njihovi igrači ( kad bi sabro njihove plate) nemaju platu jednog Duljevića,Lendrića ili Stevanovića, ali imaju nešto drugo; A to je SRCE NA TERENU.Pogledajmo samo ovoga momka iz Krupe E.Koljića , to je mašina za davanje golova.Možda je glupo što ću napisati ali momak je trenutno vrh u našoj ligi.Zato pojedini neka se spuste na zemlju, a o pojedinim trenerima(Ješić,Kostič, i drugi pojedinci iz "izvoza")Porez na budale se uvjek plaćao.
Duljevic i lendric zaslužuju svoje plate
Igranje Želje 0. Navijači standardno na vrhuncu. Nema veze, biće bolje.
@Jale1 Vjeruješ da sam dobrih 10 minuta razmišljao šta da ti odgovorim. Napadaš me, a i ja kritikovao igru Želje. Samo rekao da je navijanje na vrhuncu bilo, nisam uopšte spomenuo kakve koristi šta ima. A to što tvrdiš da je nebitno navijanje grdno se varaš, al et.
Cudo nije rekao treba vremena da se uigramo kreten
Ma dober je Željo......Al u kurzu.....
a smiju se slobodi sto je od zrinje izgubila 2:0