Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živjelo Kosovo Republjik !
Sada lijepo Dodik vadi gornju i donju zubnu protezu i grize sa za guzicu od muke. Jeste lijepo biti albanac ili Turcin.....al najljepse Bosnjak. Ali Dodik...nikako!
zasto u maju.....nisu velike prilike da ce ta drzava do maja uopste postojati.... .....ameri ce vratiti kosovo srbiji da rusija ne zauzima aljasku.....zavrsena prica.....tulumbare protjerujemo na istok albanije jer je 90% albanije srpsko...
:)))))...jaro moj...panika je u kosovara i to golema.....nezna se tko je u vecim nevoljama oni ili turska......
sanjaj pudlica,bujrum a bubreziiii ajjj
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Fuj
🇰🅾🇸🅾🔻🅰❤
tuzno je biti Srbin i citati ovakve vijesti...depresija...grlo se steglo...halucinacije...pomisao na samoubistvo...i sta da normalan covjek kaze nego : FORZA REPUBLJIK KOSOVO
to je kao da servici prime gol u nadoknadi vremena pod precku opaaa
hercegovac bosnjacka posrbice sta reci o tebi???sto ste vi se posrbili.???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trebali bi zakazati jednu protiv srbije, vjerujem da bi ih Kosovari rasturili, pogotovo ako bi igrali na Kosovu polju ;)
Ti si iskompleksiran, zadojen fasizmom. Kakve veze ima poturcavanje moga dede sa utakmicom izmedju Kosova i srbije ? , ako tako gledas i tvoji korijeni nisu krscanski, nekad su tvoji i moji pradjedovi bili cifuti, budisti ili pagani, moji pradjedovi su izabrali najcasniju vjeru Islam i na tome im mnogo hvala, sigurno je da se ni pod kakvim uslovima nebi mjenjao s tobom i za tvoju ili bilo ciju drugu vjeru. Utakmica izmedju Kosovaa i srbije bi bila slicana ovoj Kosovo Turska jer bi igrali Kosovari sa Turskim kopilanima, nekad su vase bake primile nesto sto nema veze sa vjerom ali ima velike veze sa naslijedjem ;)
Kakve to vi imate obicaje, nosenje crnine je Turski obicaj, uzrecica masala je rijec Arapsko-Turskog porijekla (pravilno MasAllah), to je rijec u kojoj se spominje Allah, pola rijecnika su vam Turcizmi, kuhinja polu Turska. Muzika Turska, genetika Turska itd... Nije to nista cudno, 500 godina pod okupacijum je ostavilo obicaje i kulturu okupatora i kod vas i kod nas, samo ste vi poprimili vise toga od nas. Mi se ne opiremo i ne odricemo obicaja i kulture koju smo dobili jer je Osmansko carstvo u tom vremenu bilo naprednije od ostatka svijeta, primili smo ono sto je dobro a odbacili ono sto nevalja, isto ste uradili i vi sve osim vjere. Moja istorija se zasniva na istini, moj narod u svojoj istoriji ima i junastvo, humanost, savjest i toleranciju, nemamo potrebe da izmisljamo istoriju, da slavimo izgubljene bitke, da krijemo genocide i druge zlocine, da progonimo druge religije jer nam one ne smetaju. Ovo o prababi sam ti napisao zbog toga sto negativno komentarises i ocjenjujes sve sto je vezano za BiH, nemogu shvatiti da zivis u drzavi a mrzis tu drzavu tj. volis tudju drzavu vise od svoje, nisu mi dragi niti odobravam te dogadjaje ali kad ti izazivas red je da ti uzvratim.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ajmo bracooo
FORZA TULJUMBA ALE