Neočekivani gosti na treningu
0
Kontrolori ponovo iznenadili Barcelonine nogometaše
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu se oni puno ni iznenadili, siguran sam u to. Kada si clan ekipe koja osvaja sve sto se moze i ne moze osvojiti, logicno je da ce posumnjati u tebe i tvoje mogucnosti. Stavise, mislim i kada bi igraci Barcelone uzimali doping, da ljepse i bolje ne bi mogli igrati. Nije ovo nikakva provokacija, niti sprdanje, samo realno kazem da ih uzalud pokusavaju optuziti :)
Haj evo neću reći da si glup, reći ću da si samo skrenut sa autoputa informacija! Slogan mes que un club? Evo zašto http://www.youtube.com/watch?v=3xwJcJxn9x8&feature=player_embedded :)
svaka cast barci za fudbal koji igraju,uzivam da ih gledam iako ne navijam za njih. a ne volim barcu bas iz ovog razloga,ta ista komisija kontrolise svaki klub,nije samo barca kontrolisana,ali nismo nikad procitali da je usla kontrola realu,milanu,unitedu itd. zato sto ti klubovi ne pustaju takve gluposti u medije,dok barca igra igru kao da je mala ekipa,fale se kako oni pomazu siromasnima,dok oni koji su bar malo vise upuceni znaju da real izdvaja najvise za pomoc i izgradnju siromasnih djelova afrike itd.ali oni to opet isto ne rade da bi ih mediji promovisali kao sto radi barca.mislim da u barci ima puno patetike i tih gluposti,kako oni igraju srcem,ali su u stvari u istoj situaciji kao i ostali klubovi,neka onda ukinu plate na god dana pa ce vidjeti koliko ce im igraca ostati.na kraju,mom misljenu ide u prilog i sam slogan mes que un club,ili tako nekako,kao da je neki klub iz zavidovica,bez imalo maste, vise od kluba...nikako ne idu uz rame najvecim klubovima svijeta,milan,bayern
barsini igrači koriste viagru čim mogu onako do besvjesti guziti real
Pa kr..etenu , kontrolišu svako malo čitav tim Barce , pa tako i Messija , ali nikad nisu , nit će išta naći od tih dopinga.
ne želim slijepo nikoga optuživati ali 3 puta sam dosad pročitao da je doping kontrola uletila barceloni i sjećam se da kada sam čitao spisak igrača, ni na jednom od ta tri nije bio messi 100%, za xavija i iniestu nisam siguran ali mislim da je iniesta bio jednom al za messija znam da u zadnje vrijeme kontrole nije imao. i samo želim reći da hormon rasta koji je barca davala messiju u medicinskom svijetu se smatra vrstom dopinga jer vještačko uzimanje tog hormona spada u jednu vrstu steroida. ko ne vjeruje o ovom što pričam nek progoogla!
Hoce li ikad Messija kontrolisati? http://www.youtube.com/watch?v=myK6tX72ZI8
Mogu im se samo saget :D Barca , Messi
Naravno Messi, Xavi i Iniesta nisu kontrolisani...
baci sve sto nemas